Uusimmat

Unreal Tournament 3 myös Wiille?

23.11.2007 14:13 Miikka Lehtonen

Nyt ollaan tekemässä joko todellista koodauksen sankaritekoa, tai sitten niin hirvittävää käännöstä, että variksetkin nauravat sille vielä vuosien päästä. HuippuPC:t, Xbox 360:n ja PlayStation 3:n rajoilleen venyttävä Unreal Tournament 3 on nimittäin kääntymässä Wiille. Vai onko sittenkään?

Aiemmin tänä vuonna itse Mark ”Mr. Epic” Rein vakuutteli, että Unreal Tournament 3 ei olisi tulossa Wiille, koska peli on suunniteltu ”todella, todella korkean resoluution laitteille” eikä näinollen sopisi tekniikaltaan vaatimattomammalle Wiille. Nyt kelkka on kuitenkin kääntynyt, kenties huimien dollaripinojen saattelemana.

Itse Epic ei kuitenkaan hoida käännöstä, vaan asialle on nakitettu joku heidän uskollisista yhteistyökumppaneistaan, eikä käännös ole siltikään vielä varma. ”Eräs lisenssinhaltijoistamme päätti pistää yrittäen”, Rein kertoi. ”Kyse on heidän omasta käännöksestään, samalla tavalla kuin Ubisoftin Wiille kääntämä Unreal Engine 2.”

Jää nähtäväksi, mitä projekti lopulta saa aikaan – vai saako mitään. Ja onko Unreal Tournament 3:n Wii-käännökselle edes tilausta? Haluavatko Wii-pelaajat hardcore-räiskintäpelin, joka on suunniteltu nimenomaan netti- ja klaanipelejä varten? Yrittänyttä ei toki laiteta.

Unreal Tournament Wiille. Buu vai jee?

Katso tilanne vastaamatta