Uusimmat

Star Trek Online vaikeuksissa – uudet omistajat torpedoivat projektia urakalla

28.11.2007 11:09 Miikka Lehtonen

Eipä mene Perpetual-studiolla kovin lujaa. Ensin firma ilmoitti pistävänsä Rooma-aiheisen nettiroolipelinsä jäihin keskittyäkseen vain Star Trek -massiivimoninpeliinsä, ja nyt sekin projekti on menossa reisille, tosin tällä kertaa Perpetualista riippumattomista syistä.

Shacknews tietää kertoa, että Perpetual on vaihtanut omistajaa, eivätkä uudet rahamiehet ole aivan ajan tasalla. Alunperin vakavaksi science fiction -nettiroolipeliksi suunniteltu Star Trek Online ei läpäissyt uusien omistajien seulaa. Sen sijaan Star Trek halutaan muuttaa kuukausimaksuttomaksi, massojen makuun yksinkertaistetuksi nettipeliksi, joka kustantaisi olemassaolonsa korealaisten pelien tyyliin oikealla rahalla ostettavilla varusteilla.

Uusien omistajien hölmöyttä selittää se, että kyseessä on ”monimediayhtiö”, joka on ostanut Perpetualin laajentaakseen heille täysin tuntemattomaan videopelien maailmaan. Otan osaa kaikkien Star Trekiä odottaneiden suruun, sillä kuukausimaksuttomat pelit ovat perinteisesti täyttyneet nopeasti yhteiskunnan pohjasakalla, joiden joukossa on ikävä yrittää pelata. Toisaalta jos avaruusmatkan jakaminen SSJGokuSephiroth666:n kanssa kuulostaa hyvältä, Star Trek saattoi juuri muuttua vuoden hittipeliksi.

Lue lisää eDomesta

Näin PlayStation 3 muuttuu Star Trek -vaiheispyssyksi

Miten uudet omistajat voisivat entisestään parantaa Star Trekiä?

Katso tilanne vastaamatta