Uusimmat

1990-luvun hittisarja Villi pohjola saa jatkoa – Rob Morrow palaa Dr. Joel Fleischmaniksi

23.11.2018 12:10 Muropaketin toimitus

Kuusi tuotantokautta vuosina 1990-1995 kestänyt Villi Pohjola (Northern Exposure) palaa ruutuihin uusien jaksojen ja uusien hahmojen myötä.

The Hollywood Reporterin uutisen mukaan CBS puuhaa jatkoa 1990-luvulla julkaistulle draamakomediasarjalle Villi Pohjola. Alkuperäisen sarjan näyttelijöistä ainakin Rob Morrow on palaamassa kuvioihin, John Corbett puolestaan toimii uuden sarjan tuottajana.

Alkuperäinen Villi Pohjola kertoo pieneen Cicelyn kaupunkiin Alaskaan saapuvasta newyorkilaislääkäristä, Joel Fleischmanista (Morrow), jolle kaupungin omalaatuiset ihmiset ja elämäntyyli tulee ensin shokkina. Pikkuhiljaa hän kuitenkin sopeutuu kaupungin elämään. Corbett esitti alkuperäisessä sarjassa kaupungin radioaseman filosofista DJ:ta.

Uudessa sarjassa Fleischman palaa Cicelyyn osallistumaan hautajaisiin ja tapaa samalla vanhoja tuttuja, mutta myös uusia, entisten lailla omalaatuisia hahmoja. Morrow’n lisäksi muiden alkuperäisten näyttelijöiden paluuta ei ole vielä vahvistettu, mutta ainakin Cynthia Geary ja Darren E. Burrows ovat aiemmin ilmaiseet kiinnostuksensa sarjan jatkolle.