1990-luvun kulttihitti The Crow uusiksi: Brandon Leen roolin perii Boardwalk Empiren tähti

18.03.2015 12:55 | Muropaketin toimitus

The Crow

Uusi The Crow -sarjakuvafilmatisointi on ollut 2000-luvun haastavimpia elokuvaprojekteja.

Kuten täältä voitte tarkistaa, on The Crow kokenut tolkuttoman kasan vastoinkäymisiä. Ohjaajia ja pääosan esittäjiä on riittänyt vuosien saatossa tolkuton määrä, mutta ennemmin tai myöhemmin jokainen on jättänyt leikin sikseen.

Jokohan nyt natsaisi?

The Crow -sarjakuvan luoja James O’Barrin mukaan uuden filmatisoinnin kaksi avainnäyttelijää on nyt kiinnitetty. Tarinan sankaria eli Eric Dravenia esittää Jack Huston, joka on tuttu muun muassa Boardwalk Empirestä. Dravenin tyttöystävää eli Shellyä esittää Downton Abbeyn Jessica Brown Findlay.

The Crow

Corin Hardyn ohjaama The Crow aiotaan kuvata tänä keväänä Belgiassa – elokuvan tapahtumat sijoittuvat kuitenkin Detroitiin. James O’Barrin mukaan jatko-osan pääosassa nähdään naissankari, jos siis elokuva menestyy tarpeeksi hyvin. Ensi-iltaa kaavaillaan vuodelle 2016.

Ensimmäinen The Crow -elokuva ilmestyi vuonna 1994. Sen pääosaa esitti kuvauksissa tapaturmaisesti kuollut Brandon Lee. Alex Proyasin ohjaama elokuva on kestänyt aikaa hyvin, joten se kannattaa katsoa vaikkapa Viaplaysta.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Coming Soon

Muropaketin uusimmat