Uusimmat

Väisty Titanic: The Revenant vaikuttaa elokuvalta, josta Leonardo DiCaprio tullaan muistamaan

23.12.2015 10:00 Tatu Junni

Leonardo DiCaprion tähdittämä The Revenant on alkuvuoden 2016 kiinnostavimpia ensi-iltoja. Mistä elokuvassa on oikein kyse?

Yhden vastauksen tähän tarjoaa tuore esittelyvideo ”Themes of The Revenant”, joka on nyt julkaistu YouTubessa.

Itsensä toden teolla likoon pistäneen DiCaprion lisäksi Alejandro González Iñárritun ohjaamaa elokuvaa tähdittävät Tom Hardy, Will Poulter, Domhnall Gleeson, Lukas Haas, Kristoffer Joner ja Brad Carter.

Suomessa 29.1.2016 ensi-iltansa saavan The Revenantin virallinen esittely kuuluu seuraavasti:

Tositapahtumien inspiroima The Revenant on mukaansatempaava ja tunteikas elokuvakokemus, joka kertoo yhden miehen eloonjäämiskamppailusta ja ihmismielen uskomattomasta voimasta. Tutkimusmatkalla Amerikan kartoittamattomassa erämaassa legendaarinen matkaaja Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) joutuu karhun raatelemaksi ja hänen oma metsästystiiminä jättää hänet kuoleman omaksi. Selviytyäkseen Glassin on kestettävä uskomattomia vastoinkäymisiä ja ystävänsä John Fitzgeraldin (Tom Hardy) petos. Sisun ja perheensä rakkauden voimalla Glassin täytyy kulkea läpi ankaran talven periksiantamatta elääkseen ja löytääkseen pelastuksen.”

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat