Uusimmat

Assassin’s Creedin viimeinen traileri – tarjolla on scifiä ja puukkohippaa

13.12.2016 10:08 Muropaketin toimitus

Ubisoftin menestyspelisarjasta ammentavan Assassin’s Creed -elokuvan ensi-iltaan on aikaa enää pari viikkoa. Nyt julkaistu kolmas traileri jää siis väistämättä viimeiseksi.

Mullistavan teknologia avulla Callum Lynchin (Michael Fassbender) muistiin on tallentunut hänen esi-isänsä, Aguilarin tapahtumat 1400-luvun Espanjassa. Callum elää kahdessa eri aikakaudessa ja hänelle paljastuu hänen kuuluneen mystiseen salaseuraan, assassiineihin eli salamurhaajiin. Keräämiensä uskomattomien tietojensa ja taitojensa avulla hän uhmaa nykyhetkessä vaikuttavia temppeliherroja.

Tarinansa puolesta Assassin’s Creed on vankkaa scifiä ja tajuntatrippailua kera puukkohippailun ja hyppystunttien. Nähtäväksi jää, miten onnistuneen sopan ohjaaja Justin Kurzel (Macbeth) on saanut aineksista keiteltyä kasaan.

Ainakaan homman toimivuuden ei pitäisi jäädä näyttelijöistä kiinni. Michael Fassbender on osoittanut mm. Shamella, Prometheuksella, 12 Years a Slavella ja X-Menilla olevansa sangen pätevä näyttelijä. Eikä pahaa sanaa voi lausua Assassin’s Creedin muistakaan tähdistä: mukana ovat Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson ja Michael Kenneth Williams.

Suomessa Assassin’s Creed tuodaan teatterilevitykseen 28. joulukuuta, eli viikkoa myöhemmin kuin USA:ssa.