Apulanta-elokuvaa esitetään ilmaiseksi – ”On helppo puhua, ettei saisi olla ahne”

14.02.2016 11:42 | Muropaketin toimitus

Apulanta-yhtyeen alkuajoista kertovasta elokuvasta Teit meistä kauniin toteutetaan ensi-iltakiertue, jolla elokuvaa esitetään ilmaiseksi.

Poikkeuksellisella kiertueella halutaan elokuvan tekijöiden mukaan tarjota elämys myös sellaisille tahoille, joilla ei välttämättä muuten olisi mahdollisuutta päästä elokuviin. Tästä syystä kaikki liput näytöksiin ovat maksuttomia.

Kiertuepaikkakuntien järjestöt ja yhdistykset jakavat puolet lipuista, joilla tavoitetaan mm. Ehkäisevän päihdetyön, etsivän nuorisotyön, ammatillisen kuntoutuksen, ruoka- avun ja työpajojen asiakkaita.  Toinen puoli lipuista on suuri kiitos ja palkinto faneille. He ovat mahdollistaneet Apulannan 25 vuoden menestyksen.

”On helppo puhua, ettei saisi olla ahne. Tämä on konkreettinen esimerkki siitä, että voi antaa ilmaiseksi hyvän mielen”, ohjaaja Tuukka Temonen on todennut.

Fanilippuja voi hakea videofirma Makuuneista sekä tilata elokuvan Facebook-sivuilta sekä Ticketmasterin sivuilta keskiviikosta 17.2.2016 kello 13.00 alkaen.

Kiertuepaikkakunnat:

1.9. Oulu, Ouluhalli
2.9. Seinäjoki, Seinäjoki Areena
3.9. Jyväskylä, Paviljonki
4.9. Joensuu, Joensuu Areena

Elokuvanäytösten tarjolla on yllätysartistien tulkintoja Apulannan musiikista. Tarkemmat tiedot lavalle nousevista artisteista julkaistaan myöhemmin keväällä.
Teit meistä kauniin saa ensi-iltansa 9.9.2016.

Muropaketin uusimmat