Arvostelu: Raiskauskomedia Bunny the Killer Thing on pelkkää kidutusta

06.11.2015 08:30 | Muropaketin toimitus

Tänään saa ensi-iltansa ”raiskauskomedia” Bunny the Killer Thing.

Dome.fi:ssa julkaistussa arviossa Aki Lehti haukkuu Joonas Makkosen ohjaaman elostelukauhistelun pahemman kerran.

”Genreleffan aiheena jättikyrpä kovana kaikkea edes etäisesti vaginaa muistuttavaa raiskaava, ihmisiä teurastava ja loputtomasti pussy-sanaa hokeva ihmisjänis on periaatteessa aivan helvetin hauska idea. Täysin lahjattomien sällien tekemä Bunny the Killer Thing on kuitenkin kovimmallekin roskaelokuvafanille täyttä kidutusta.”

Koko arvion voi lukea täältä:

Raiskauskomedia Bunny The Killer Thing on ehkä huonoin elokuva ikinä

Vaikka Bunny the Killer Thing on haukuttu myös jo muissakin medioissa (esimerkiksi Episodissa ja Hesarissa), on Dome.fi:n arvostelu kerännyt tiukkasanaista kritiikkiä kommenttikentän kautta.

”Suurimman palveluksen suomalaiselle elokuvalle on tehdä niitä uudella asenteella kuten esim. ed. elokuva on tehty. Toki tällainen ns. virallisten ’oikeiden’ elokuvaihmisten tarve määritellä ns. hyvä elokuva on naurettavaa piperrystä nykypäivänä ja lähinnä kääntyy heitä itseään vastaan”, kirjoitti nimimerkki Weega.

”Kai” puolestaan epäilee, että Aki Lehti on Kalle Kinnusen alter ego. Kinnunen kun ehti haukkua Kuvien takaa -blogissaan Bunnyn pitkälti samoilla perusteilla kuin Lehti ennen kuin Dome.fi:n arvostelu oli julkaistu.

”Itse kävin elokuvan katsomassa cinemadromessa Kalle Kinnusen itkupotkuraivariarvion vuoksi, ja nautein elokuvasta täysin rinnoin. Nyt tämä vaikuttaa jo Kalle Kinnusen lähipiirin propagandalta, lukea lähes sama arvio sanasta sanaan Aki Lehden kirjoittamana. Kuulkaa ihmiset, suosittelen tekemään arvion omassa mielessä, koska Aki on todennäköisesti Kalle Kinnusen alter ego.”

”Jahas.. Näyttää siltä, että elokuvan tekijätiimi löytänyt itsensä Domeen”, kuittasi koko homman ”Matisky”.

Muropaketin uusimmat