Uusimmat

Assassin’s Creed -elokuvan traileri julki: ”Vaikuttaa aika lupaavalta”

12.05.2016 06:55 Tatu Junni

Ubisoftin menestyspelisarja Assassin’s Creed on kääntynyt elokuvaksi. Ensi-iltansa Michael Fassbenderin tähdittämä pelifilmatisointi saa joulukuussa.

(Ainakin) kahdelle aikakaudelle jakautuvan Assassin’s Creedin ensimmäinen traileri on nyt julkaistu. Sen perusteella luvassa on ainakin visuaalisesti aika lupaavan näköinen pelileffa. Dome.fi:n toimituksessa tästä innostuttiin selvästi enemmän kuin Warcraft: The Beginningista, joka saapuu teattereihin kesällä.

Assassin’s Creedin pääosissa nähdään X-Men-tähti Michael Fassbenderin lisäksi Marion Cotillard, Michael K. Williams, Jeremy Irons ja Brendan Gleeson.

Callum Lynchin / Aguilarin seikkailut on valkokankaalle sovittanut Justin Kurzel, jonka kanssa Fassbender teki viime vuonna melko vähälle huomiolle jääneen Macbethin.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat