Uusimmat

Batman v Superman: Dawn of Justicen käsikirjoittaja vihasi leffan nimeä, mutta eipä ollut vaihtoehdoissakaan paljon hurrattavaa

19.04.2021 17:00 Muropaketin toimitus

Käsikirjoittaja Chris Terrio ei ole Batman v Superman: Dawn of Justice -elokuvan nimen ylin ystävä.

Tuoreessa haastattelussa (Comicbook Movien kautta) Batman v Superman: Dawn of Justice -elokuvan käsikirjoittanut Chris Terrio ja ohjaaja Zack Snyder paljastivat, etteivät lainkaan pidä nimestä, jonka studio päätti elokuvalle antaa. He myös kertovat, millaisista nimistä keskustelivat Warner Brosin kanssa.

“Muistan että menimme studion kanssa edestakaisin, mutta Batman v Superman: Dawn of Justice oli ainoa vaihtoehto mistä Warner Bros piti. Koko v tai versus -neuvottelu oli ihan hullua. Kysyin, että eikö voitaisi antaa elokuvalle nimeksi vaikka Son of Sun and Knight of Night tai muuta runollista. Ja he olivat vaan että ehdottomasti ei”, Snyder kertoo.

Terrio puolestaan selittää, että jossain vaiheessa keskusteltiin myös siitä, että elokuvan nimeen liitettäisiin maininta Justice Leaguesta.

“Jonkin aikaa keskustelimme, että nimeäisimme sen Justice League: [Alaotsikko], jotta siitä näkisi, että elokuva on Justice Leaguen alku, vaikka se ei varsinaisesti näyttänytkään siltä. Jotain tyyliin Justice League: Foundations tai Justice League: Rising”, Terrio jatkaa.