Uusimmat

Ben Affleck kertoi, miten kamalaa Justice Leaguen tekeminen oli – ja miksi ei lopulta tehnytkään Batman-elokuvaa

10.01.2022 10:04 Muropaketin toimitus

Ben Affleckin tuorein elokuva The Tender Bar sai ensi-iltansa Amazon Prime Videossa viime perjantaina.

Ben Affleck kertoo LA Timesin pitkässä haastattelussa uudesta The Tender Bar -elokuvastaan, joka sai ensi-iltansa viime perjantaina 7. tammikuuta Amazon Prime Videossa. Affleck puhuu jutussa myös Batman-roolistaan ja kuinka kamalaa Justice League -elokuvan tekeminen oli.

– Justice League oli hirveä kokemus, joka oli monien eri asioiden summa. Siihen liittyi avioeroni ja se, etten ehtinyt viettää tarpeeksi aikaa perheeni kanssa kuvausten takia. Elokuvan teko oli yhtä vääntöä myös studion puolelta. Kamalinta oli tietysti ohjaaja Zack Snyderin kokema tragedia, joka johti hänen häipymiseensä ja lisäkuvauksiin, Affleck selittää.

– Justice League oli malliesimerkki siitä miten elokuvassa voi olla kaikki mahdollinen pielessä. Enkä tarkoita, että elokuva oli todella huono, sillä jo alkuperäinen versio olisi voinut olla mitä tahansa, hän jatkaa.

Affleck selittää myös päättäneensä olla ohjaamatta The Batman -elokuvaa, koska intohimo projektiin katosi. Elokuvan ohjaajaksi päätyi lopulta Matt Reeves ja pääosaan Robert Pattinson.

Affleck nähdään vielä kerran Batmanin roolissa The Flash -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa 4. marraskuuta.