Big Bang Theory – Rillit huurussa -tähti paljasti, miksi hän jätti huippusuositun sarjan

14.08.2020 20:53 | Muropaketin toimitus

Sarjan suurimman tähden lähtö lopetti koko Rillit huurussa -sarjan.

Hittisarja Rillit huurussa (Big Bang Theory) päättyi 12 tuotantokauden jälkeen. Päätös sarjan lopettamisesta johtui sen suurimman tähden, Sheldon Cooperia esittäneen Jim Parsonsin päätöksestä lähteä sarjasta.

Näyttelijä David Tennantin podcastissa vieraillut Parsons kertoi, miksi hän jätti huippusuositun sarjan.

Parsons selittää yhtenä syynä olleen hänen ikänsä, joka ajoi hänet pohtimaan elämän tarkoitusta. Näyttelijän isä nimittäin kuoli ollessaan 52-vuotias, minkä vuoksi 46-vuotias Parsons alkoi miettiä, mitä hän haluaa tehdä loppuelämällään. Eikä se ollut samassa sitcom-sarjassa työskentelyä.

“Tuntui, että näin selkeämmin. ’Älä vain kiihdytä eteenpäin vaan ota aikaa ja katsele ympärillesi”, ajattelin tuolloin. Ja niin tein. Tulin siihen tulokseen, että minun pitää tehdä jotain muutoksia. Niinpä sanoin Chuck Lorrelle ja Steve Molarolle, että jos minulle sanottaisiin, että minulla on isäni tapaan kuusi vuotta jäljellä, luulen, että maailmassa on myös muita asioita mitä haluan kokeilla ja tehdä”, Parsons kertoo.

Tennantin podcastia voi muutenkin suositella kaikille elokuvan ystäville, sillä vieraat kertovat isännälleen erittäin avoimesti mielenkiintoisia paljastuksia elämästään näyttelijänä ja viihdeteollisuuden keskiössä.