Bill Murrayn ja Adam Driverin tähdittämä The Dead Don’t Die on jotain aivan muuta kuin perinteinen zombi-leffa

16.07.2018 19:55 | Muropaketin toimitus

Mestariohjaaja Jim Jarmuschin The Dead Don’t Die lupaa tehdä saman zombielokuville kuin Only Lovers Left Alive teki vampyyrielokuville.

Focus Features kertoo ohjaaja Jim Jarmuschin The Dead Don’t Die -zombikomedian kuvausten käynnistyneen. Leffan mainitaan olevan enemmän komediaan päin kallellaan, mutta tekevän zombifilmeille saman kuin  Jarmuschinin mestarillinen Only Lovers Left Alive teki vampyyrielokuville vuonna 2014.

Elokuvassa nähdään useita Jarmuschin kanssa aiemminkin työskennelleitä näyttelijöitä, sillä mukana ovat ainakin Bill Murray (Broken Flowers), Adam Driver (Paterson), Chloë Sevigny (Broken Flowers), Tilda Swinton (Only Lovers Left Alive) ja Steve Buscemi (Mystery Train). Selena Gomez on ainoa tähän mennessä paljastetuista näyttelijöistä joka ei ole työskennellyt aiemmin ohjaajan kanssa.

Tuttuun Jarmusch-tyyliin The Dead Don’t Dien juonesta ei tiedetä vielä sen enempää, eikä tarkka ensi-ilta ole vielä selvillä. Elokuvaa tehtäisiin todennäköisesti edelleen salassa, ellei Murray olisi mennyt haastattelussa kertomaan kuvaavansa sitä Jarmuschin kanssa. Ensi-illan on tarkoitus olla vuonna 2019, ja me veikkaamme että leffa esitetään ensimmäisen kerran ensi toukokuussa Cannesin elokuvajuhlilla.