Borat 2 -tähti paljasti äitinsä reaktion elokuvaan – “Hän itki kaksi tuntia putkeen ja katsoi sen sitten uudelleen, masokisti kun on”

23.11.2020 08:24 | Muropaketin toimitus

Boratin tytärtä esittävä Maria Bakalova tekee jatko-osan parhaan roolin.

Borat Subsequent Moviefilm -mokumentissa Boratin Tutar-tytärtä näyttelevä Maria Bakalova vieraili The Late Late Show with James Corden -ohjelmassa, joka oli hänen ensimmäinen esiintymisensä myöhäisillan talk show’ssa.

Näyttelijä kertoo Cordenille muun muassa äitinsä suhtautumisesta Borat-jatko-osaan.

– Puhuin hänen kanssaan Facetimen kautta hänen katsottuaan elokuvan. Hän oli todella surullinen, itki kaksi tuntia putkeen ja katsoi sen sitten uudelleen, masokisti kun on, Bakalova sanoo.

Amazon Prime Videossa reilu kuukausi sitten julkaistusta Borat-jatko-osasta tuli jättihitti. Muropaketin arvostelussa Bakalova ja hänen hahmonsa sai kehuja:

”Borat: Subsequent Moviefilmin paras idea on nostaa Boratin tytär toiseen pääosaan, sillä hänen kauttaan kuvitteellisen Kazakstanin tavoista ja kulttuurista saadaan revittyä ensimmäistä elokuvaa enemmän ronskia huumoria, joka liittyy lähinnä naisten asemaan ja kohteluun.

Kohtaukset ovat elokuvan täysin käsikirjoitetusta materiaalista hauskimpia.”

Arvostelu | Sacha Baron Cohenin toinen Borat-elokuva saa nauramaan vedet silmissä, mutta lähellekään vuoden 2006 komedian tasoa se ei yllä

Muropaketin uusimmat