Brad Pitt aikoo vähentää elokuvien tekemistä jatkossa

07.09.2019 09:00 | Muropaketin toimitus

Once Upon a Time in Hollywoodissa näytellyt Brad Pitt nähdään tänä vuonna vielä toisessakin isossa tuotannossa, syyskuun lopussa julkaistavassa Ad Astrassa.

Brad Pittiltä tulee tämän vuoden aikana kaksi isoa elokuvaa: Quentin Tarantinon ohjaama Once Upon a Time in Hollywood ja syyskuun 20. päivä ensi-iltansa saava, James Grayn ohjaama avaruusdraama Ad Astra. Pitt on aina ollut hyvin valikoiva rooliensa suhteen, mutta voi olla että tulevaisuudessa häntä nähdään vieläkin vähemmän.

New York Timesin haastattelussa Pitt kertoo jättävänsä jatkossa elokuvien teon vähemmälle. 55-vuotiaan näyttelijän mielestä näytteleminen on nuorempien hommaa ja hän keskittyy mieluummin tuottamaan elokuvia. Häntä myös kiinnostaa nähdä, miten suoratoistopalvelut tulevat vaikuttamaan elokuviin.

“Olen utelias näkemään, kestävätkö elokuvat, pysyvätkö elokuvat. Minulle se tarkoittaa vähemmän ja harvemmin, koska minulla on muita juttuja mitä haluan tehdä. Kun tuntee vihdoin saaneensa kätensä jonkin ympärille, on aika laittaa ne kädet jonkin muun ympärille”, hän filosofioi.

Haastattelun perusteella nämä “muut jutut” ovat tuottajan töiden lisäksi maisemansuunnittelua ja kuvanveistoa.

Muropaketin uusimmat