Brad Pittin odotettu toimintaelokuva Bullet Train saa ensi-iltansa vasta kesällä 2022

21.12.2021 17:03 Muropaketin toimitus

Brad Pittin ja Sandra Bullockin tähdittämä Bullet Train oli määrä julkaista jo huhtikuussa. Sen ensi-ilta on nyt siirretty heinäkuulle 2022.

Comic Book uutisoi, että Brad Pittin ja Sandra Bullockin tähdittämän Bullet Train -toimintaelokuvan ensi-ilta on siirretty keväältä kesään 2022. Elokuvan virallinen ensi-ilta on tätä tietoa 15. heinäkuuta.

Siirron arveltiin ensin johtuvan joko tuotannon aikaisista ongelmista tai uudesta Covid-variantista, mutta se voi myös johtua siitä, että Sony pitää elokuvaa kovana nimenä kesän kassamagneettikaudelle.

Eikä se olisi mikään ihme. Bullet Trainin ohjaa näppäristä toimintaleffoistaan tuttu David Leitch, ja se kertoo viidestä palkkatappajasta, jotka löytävät itsensä työkeikalta samasta japanilaisesta luotijunasta. Elokuva pohjautuu Kōtarō Isakan kirjoittamaan, samannimiseen romaaniin.

Pittin ja Bullockin lisäksi elokuvan näyttelijäkaartissa nähdään ainakin Joey King, Andrew Koji, Brian Tyree Henry, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson, Hiroyuki Sanada ja Benito A Martínez Ocasio.