Clint Eastwood selitti, miksi hän nykyään ohjaa mieluummin kuin näyttelee

14.12.2018 10:59 | Muropaketin toimitus

Clint Eastwoodin The Mule -elokuva nähdään tammikuussa.

88-vuotias ohjaaja-näyttelijä-murahtelija Clint Eastwood kertoo CinemaBlendin jutussa miksi hän nykyään mielummin ohjaa elokuvia kuin näyttelee niissä. Uudessa The Mule -elokuvassaan konkari on kuitenkin sekä kameran takana ja edessä.

– Olen tehnyt molempia niin monta kertaa, etten oikeastaan edes erota niitä toisistaan, mutta pelkkä ohjaaminen on vähän nautinnollisempaa. Silloin ei tarvitse vetää rooliasua päälle, eivätkä ihmiset häslää ympärilläsi kammatakseen hiuksesi tai jotain muuta sellaista, Eastwood pohtii

Eastwoodin ohjaama ja tähdittämä The Mule Saa Suomen ensi-iltansa 11. tammikuuta. Sen virallinen synopsis kertoo:

”Warner Bros. Bros Pictures, Imperative Entertainment sekä BRON Creative esittävät Clint Eastwoodin uuden draamaelokuvan The Mule. Ohjauksen lisäksi veteraaninäyttelijä astuu jälleen itse kameran eteen rinnallaan näyttelijäkollegat Bradley Cooper, Laurence Fishburne, Michael Peña, Dianne Wiest, Andy Garcia kuten myös Alison Eastwood, Taissa Farmiga, Ignacio Serricchio, Loren Dean sekä Eugene Cordero.

Eastwood esittää Earl Stonea, ulosoton partaalla olevaa rahatonta ja yksinäistä kahdeksankymppistä miestä, jolle tarjotaan helppoa työtä; hänen täytyy vain ajaa autoa. Tietämättään Earlista tulee Meksikon kartellin huumekuriiri. Hän suoriutuu hommasta hyvin – jopa niin hyvin, että hänen lastinsa kasvaa merkittävästi ja kartelli määrää hänelle valvojan. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa, joka on kiinnostunut Earlin tekemisistä; mystinen uusi huumemuuli on osunut myös määrätietoisen Yhdysvaltain huumepoliisin agentin, Colin Batesin, tutkaan. Vaikka Earlin rahahuolet kuuluvat pian menneisyyteen, alkavat hänen menneisyytensä virheet painaa häntä yhä enemmän, eikä ole varmaa, riittääkö hänen aikansa näiden virheiden korjaamiseen ennen kuin lainvalvojat tai kartellin joukot saavat hänet kiinni.”

Muropaketin uusimmat