Uusimmat

Danny Boyle paljasti, miksi hän ei ohjaakaan seuraavaa James Bond -elokuvaa

22.03.2019 17:01 Muropaketin toimitus

Huhtikuussa 2020 julkaistavan Bond 25:n ohjaa Cary Fukunaga.

Ohjaaja Danny Boyle on nyt vahvistanut, että erimielisyydet elokuvan käsikirjoituksen suhteen olivat syynä hänen lähtöönsä Bond 25:n ohjaajan paikalta. Guardianin mukaan Boyle on kertonut, että käsikirjoitus, mitä hän oli työstänyt pitkäaikaisen yhteystyökumppaninsa John Hodgen kanssa, ei ollut kelvannut elokuvan tuottajille. Tämän vuoksi hän päätti jättää projektin mieluummin kuin jatkaa tuotantoa jonkun toisen käsikirjoittajan kanssa.

“Mitä John Hodge ja minä teimme oli mielestäni todella hyvä. Ei se ollut vielä valmis, mutta siitä olisi tullut todella hyvä… Pitää uskoa omaan tekemiseensä ja minulle osa sitä on yhteistyö käsikirjoittajan kanssa”, Boyle selittää.

Ohjaaja ei kuitenkaan paljastanut lähtöön johtaneita syitä yksityiskohtaisesti, sillä se ei hänen mielestään olisi ollut reilua hänen tilalleen palkatulle Cary Fukunagalle.

Boylen lähtö projektista sekoitti Bond 25:n aikataulun kokonaan. Uusien käsikirjoittajien ja ohjaajan palkkaamisen jälkeen elokuvan ensi-iltapäiväksi on määritelty 8. huhtikuuta, 2020.