Huhu: Uuden James Bond -elokuvan agentti 007 on nainen

15.07.2019 08:27 | Muropaketin toimitus

Bond 25 jää näyttelijä Daniel Craigin viimeiseksi agenttiseikkailuksi.

Viime vuosina on kiistelty siitä voisiko seuraava James Bond olla tummaihoinen tai nainen. Ilmeisesti ainakin agentti 007 voi olla molempia, jos The Daily Mailin uutista on uskominen.

Lehden jutun mukaan tällä hetkellä kuvattavassa Bond 25 -elokuvassa koodinimi 007 siirtyy muun muassa Captain Marvel -elokuvasta tutulle Lashana Lynchin esittämälle hahmolle.

– Keskeisessä kohtauksessa M pyytää agentti 007:n käymään sisään, jolloin huoneeseen astelee Lashana, kaunis tummaihoinen nainen. Bond on edelleen Bond, mutta 007 on nyt tämä upea nainen, lehden lähde kertoo.

The Daily Mailin mukaan juonenkäänteistä vastaa käsikirjoitusta uusiksi rustannut, muun muassa hienosta Fleabag-sarjasta tuttu Phoebe Waller-Bridge. Tämä on tosiaankin tässä vaiheessa vain huhu, sillä The Daily Mail ei ole lähteenä mikään maailman luotettavin.

Cary Joji Fukunagan ohjaama, työnimellä Bond 25 kulkeva 007-seikkailu julkaistaan 3. huhtikuuta 2020. Pääosaa esittää viimeistä kertaa Daniel Craig ja muissa rooleissa nähdään muun muassa Rami Malek, Christoph Waltz, Lea Seydoux, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Lashana Lynch, Billy Magnussen, Ana De Armas, David Dencik ja Dali Benssalah.

Muropaketin uusimmat