“Aikamoisen humalainen” Daniel Craig avautui viimeisen Bond-elokuvansa kuvausten lopuksi – siltoja ei kuitenkaan poltettu, päinvastoin

01.10.2019 08:03 | Muropaketin toimitus

Seuraava James Bond -elokuva saa ensi-iltansa huhtikuussa 2020.

Cary Joji Fukunagan ohjaaman Bond 25, eli viralliselta nimeltään No Time To Die -elokuvan kuvaukset on saatu päätökseen.

Mirror-lehden sivuilta löytyvässä videossa pääosanesittäjä Daniel Craig pitää puheen, jonka perusteella hän on tällä kertaa nauttinut kuvauksista. Spectre-leffan jälkeenhän Craig sanoi mieluummin viiltavänsä ranteensa, kuin kuvaavansa enää ainuttakaan Bondia.

Craig ja No Time To Die -tiimi juhlistivat kuvausten päättymistä Materassa, Italiassa sijaitsevassa ravintolassa.

– En jatka pitkään, koska olen aikamoisessa humalassa, mutta haluan vain sanoa tämän olleen yksi parhaista ja upeimmista kokemuksista. Olette kaikki tehneet aivan mahtavaa työtä ja olen ylpeä saadessani tehdä töitä kanssanne. Ja haluan kiittää Barbara (Broccolli, tuottaja) sinua myös tästä illasta, Craig sanoi.

No Time to Die -leffassa nähdään Craigin lisäksi muun muassa Ralph Fiennes, Naomie Harris, Léa Seydoux, Rory Kinnear, Ben Whishaw, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik, Lashana Lynch, Billy Magnussen ja Rami Malek. Ensi-iltansa uusi Bond saa huhtikuussa 2020.

Muropaketin uusimmat