Uusimmat

Deadpool 2:n takaiskut jatkuvat – ensin lähti ohjaaja, nyt säveltäjä

03.11.2016 20:52 Tatu Junni

Deadpool

Deadpoolin ohjaaja Tim Miller ilmoitti pari viikkoa sitten, ettei aio ohjata hittielokuvan jatko-osaa. Syyksi ilmoitettiin erimielisyydet elokuvan linjasta pääosaa esittävän Ryan Reynoldsin kanssa.

Varsinaisia syitä Tim Millerin lähtöön ei ole paljastettu, mutta huhuja riittää.

Olivat Millerin syyt mitkä tahansa, ohjaajan lähtö on saanut Deadpool-säveltäjä Junkie XL:n harkitsemaan Deadpool 2:n tekemistä uudelleen.

Facebook-sivullaan julkaisemassa viestissä (alla) Mad Max: Fury Roadistakin tuttu Junkie XL ilmoittaa, ettei aio osallistua Deadpoolin paluuseen. Se kun ei ”tuntuisi oikealta ilman Tim Milleria”.

Vielä ei ole tiedossa, milloin 20th Century Fox aikoo Deapdool 2:n julkaista, mutta todennäköisesti ensi-ilta ajoittuu vuodelle 2018. On tosin mahdollista, että viimeaikaiset takaiskut pakottavat studion harkitsemaan aikataulun rukkausta.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat