Uusimmat

Deadpool 2:n tekijät selittivät, miksi elokuvasta julkaistaan sensuroitu versio joulukuussa

30.10.2018 13:17 Muropaketin toimitus

Aikuisille suunnatusta Deadpool 2:sta julkaistaan Yhdysvalloissa versio myös nuoremmille katsojille.

Toinen Deadpool-elokuva jatkoi ensimmäisen elokuvan viitoittamalla tiellä ja aikuisille suunnatusta supersankarihäröilystä tuli lippuluukuilla hitti. Joulukuussa Deadpool 2:sta kuitenkin julkaistaan Yhdysvalloissa myös nuoremmille katsojille sopiva, sensuroitu versio.

Cinemablendin haastattelemat käsikirjoittajat Rhett Reese ja Paul Wernick kertoivat syynä päätökseen olevan jokaiselle vanhemmalle tutut syyt: lasten valitus ja ainaiset vaatimukset.

“Olemme tehneet kokonaiselle katsojasegmentille karhunpalveluksen, kun emme ole antaneet heidän nähdä Deadpoolia. Tällä olemme aiheuttaneet kitkaa vanhempien ja niiden lasten välille, jotka eivät ole tarpeeksi vanhoja katsomaan sitä ja ovat siitä katkeria. Ja vanhempia ärsyttää, koska Deadpoolilla on tietty ikäraja ja heidän lapsensa valittavat siitä koko ajan. Joten haluamme palvella nyt myös tuota demografiaa”, Reese selittää.

Sensuroinnin myötä elokuvan tarina muuttuu hieman ja Reese kertookin, että käsikirjoitukseen on jouduttu etsimään uusi kulma. Hän toivoo, että uusi elokuva on edelleen yhtä viihdyttävä niin lapsille kuin aikuisillekin.

Yhdysvalloissa lapsille suunnattu Deadpool 2 julkaistaan 21. joulukuuta.