Uusimmat

Ennen Deadpoolia Ryan Reynoldsin supersankariviritelmät menivät ihan metsään

05.12.2016 07:53 Muropaketin toimitus

Green Lantern

Helmikuussa ensi-iltansa saanut Deadpool oli yllätyshitti. Se ei kuitenkaan ollut Ryan Reynoldsin ensimmäinen supersankarielokuva.

Ennen Deadpoolin omaa elokuvaa Ryan Reynolds ehti esiintyä Blade: Trinityssa (2004), X-Men Origins: Wolverinessa (2009) ja Green Lanternissa (2011). Koko kolmikko kuuluu monien mielestä huonoimpien supersankariseikkailujen listalle.

Eniten elokuvista on parjattu Green Lanternia, jonka tason voi kukin tarkastaa avaamalla tänään Sub-kanavan kello 21.00.

Martin Campbellin ohjaama Green Lantern kertoo ”pienestä, mutta mahtavasta voimasta, joka on vaikuttanut vuosisatoja maailmankaikkeudessa ja joka on yhtä valtava kuin salaperäinenkin. Nämä oikeuden ja rauhan suojelijat kutsuvat itseään Vihreän lyhdyn joukoiksi. Kyseinen soturien joukko on vannonut säilyttävänsä intergalaktisen järjestyksen, mihin tarkoitukseen kullakin soturilla on sormus, joka antaa hänelle supervoimat. Vihollinen nimeltä Parallax uhkaa tuhota maailmankaikkeuden, jolloin maapallon kohtalo jää uusimman tulokkaan käsiin, joka on Hal Jordan, ensimmäinen ryhmään koskaan valittu ihminen.”

Green Lantern olisi saattanut olla kovakin hitti vielä 2000-luvun alussa näyttävine erikoistehosteineen. Vuonna 2011 elokuva oli kuitenkin jo täysin eltaantunut. Se oli ensimmäinen DC Comicsin sarjakuviin pohjautuva supersankariseikkailu Christopher Nolanin ylistetyn Yön ritarin (2008) jälkeen, eikä vastaanotto ollut suopea.

https://www.youtube.com/watch?v=8NWGl_A3b60