Disney Plus -palvelun julkaisu on enää alle kolmen viikon päässä – Samsungin älytelevisiot saavat oman sovelluksensa

27.08.2020 21:24 | Muropaketin toimitus

Disney+ -suoratoistopalvelu rantautuu julkaisun myötä myös Samsungin älytelevisioihin Pohjoismaissa. Sovellus on asennettavissa Smart TV -laitteisiin heti kun palvelu tulee syyskuussa käytettäväksi.

Disney+ -palvelu tulee saataville Suomessa vajaan kolmen viikon kuluttua eli 15. päivä syyskuuta. Samaan aikaan Disney+ -sovellus on ladattavissa myös kaikkiin Samsungin vuoden 2016 tai sitä uudempiin älytelevisioihin. Asentaminen onnistuu Smart Hubista löytyvän sovelluskaupan kautta.

”Disney+ -palvelun myötä Samsungin älytelevisioiden sisältövalikoima laajenee entisestään – sisältövaihtoehtoja löytyy kaikenikäisille ja jokaiseen makuun. Disney+ -palvelun ainutlaatuinen sisältö yhdistettynä Samsungin TV-tekniikkaan varmistavat, että ikoniset tarinat toistuvat 4K-tarkkuudella ja kirkkaalla HDR-väriloistolla”, sanoo Samsungin tv-myyntipäällikkö Markus Nummisalo.

Disney+ tarjoaa sisältöä yhtiön viihdebrändeiltä, kuten Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ja National Geographic. Lisäksi palvelussa on yksinoikeudella alkuperäistuotantoja. Palvelusta kerrotaan löytyvän myös näyttävää 4K HDR -sisältöä.