Disney saattaa tuoda jatkossa kaikki teatterielokuvat Disney Plussaan entistä nopeammin – “Ihmiset ovat nykyään niin kärsimättömiä”

03.03.2021 13:25 | Muropaketin toimitus

Koronatilanteen mullistama elokuvamaailma on muuttunut ehkä pysyvästi.

Walt Disney Companyn toimitusjohtaja Bob Chapek arvelee elokuvamaailman muuttuneen pysyvästi koronatilanteen myötä, eikä paluuta entisenkaltaiseen enää ole, uutisoi Slashfilm.

Kun aiemmin elokuvat tuotiin ensin elokuvateattereihin, jatkossa tämä teattereille varattu julkaisuikkuna on varmasti lyhyempi ja elokuvat julkaistaan nopeammin kotiteattereissa ja suoratoistossa.

Chapekin mukaan tämä johtuu siitä, että katsojista on tullut kärsimättömämpiä.

“Kuluttajat ovat luultavasti kärsimättömämpiä kuin aiemmin, erityisesti, koska he ovat vuoden aikana tottuneet siihen luksukseen, että he saavat nimikkeet katsottavaksi kotonaan melkeinpä milloin tahansa. En siis usko, että voimme palata entiseen. Mutta emme myöskään halua katkoa jalkoja elokuvateattereiden julkaisuajoilta”, Chapek selittää.

Uusin tällainen elokuva on tällä viikolla julkaistava Disney-animaatio Raya and the Last Dragon, joka tulee nähtäville samaan aikaan elokuvateattereissa ja Disney Plussan lisämaksullisessa palvelussa.

MAINOS | Star-osio on nyt avattu ! Tilaa Disney+ hintaan 8,99 € / kuukausi tai 89,90 € / vuosi

Muropaketin uusimmat