Disneyn sensuuri vain pahenee: Daryl Hannahin takapuolen jälkeen piilotettiin animaatiosarjan täysin merkityksetön yksityiskohta

17.04.2020 09:38 | Muropaketin toimitus

Mikki Hiiren ja kumppaneiden touhuissa ei ole enää mitään järkeä.

Muutama päivä sitten kerroimme Disney Plus -suoratoistopalvelun sensuroineen todella kömpelösti vuoden 1984 Splash-elokuvasta Daryl Hannahin paljaan takapuolen lisäämällä näyttelijälle ylimääräistä tukkaa.

Nyt Mikki Hiiren ja kumppaneiden touhut menevät jo varsin omituisiksi, sillä sensuurin kohteeksi on joutunut myös Gravity Falls -animaatiosarja, jonka jokaisesta jaksosta on poistettu täysin merkityksetön symboli.

Sarjassa esiintyy hahmo nimeltään Great Uncle ”Grunkle” Stan, jonka päässä on vähän Pacmania muistuttavalla kuvalla varustettu hattu. Kuva on nyt päätetty poistaa sarjan jokaisesta jaksosta. Sarjan luoja ja hahmon äänenä toimiva Alex Hirsch naureskelee, ettei Disney ole kuitenkaan poistanut kalasymbolia jaksojen thumbnails-kuvista eikä alkukrediiteistä.

Hirsh kehottaa faneja olemaan asiasta hiljaa ja vitsailee, ettei Disney näköjään tiedä kaikista sarjan tiedostamattomista viesteistä.

Täysin absurdia touhua!

Muropaketin uusimmat