Donald Trump julkaisi Game of Thrones -aiheisen viestin Twitterissä – HBO ja George R.R. Martin älähtivät: “Parempi jos sarjaa ei sotkettaisi politiikkaan”

05.11.2018 17:01 | Muropaketin toimitus

Yhdysvaltain välivaalit järjestetään huomenna. Liberaali viihdeteollisuus ei katsonut hyvällä Donald Trumpin Game of Thrones -teemaista Twitter-päivitystä.

Yhdysvaltain välivaaleihin on enää yksi päivä aikaa ja presidentti Donald Trump jatkaa omaa ristiretkeään maan konservatiivien suuntaan sosiaalisessa mediassa. Twitter-tilillään julkaisemallaan Game of Thrones -teemaisella viestillä hän on kuitenkin hermostuttanut niin sarjaa julkaisevan HBO:n kuin tarinan luojan George R.R. Martinin.

Game of Thrones -fontilla julkaistu “Sanctions are coming” (Rangaistukset ovat tulossa) viesti sai ensin HBO:n älähtämään tuotemerkkinsä väärinkäytöstä.

Tämän jälkeen George R.R. Martin astui kuvaan mukaan omalla panoksellaan saada amerikkalaisia äänestämään. Martin muistuttaa viestissään, että “pelko leikkaa syvemmälle kuin miekka” – kannanottona Trumpin pelkoa lietsovalle politiikalle.