UUSIMMAT

Dwayne Johnson paljasti, mitä kuuluu seuraaville Fast & Furious -elokuville

16.02.2012 10:23 | Muropaketin toimitus

Perjantaina ensi-iltansa saavaa Matka 2: Salainen saari -elokuvaa tähdittävä Dwayne Johnson on paljastanut, millä tolalla Fast & Furious -sarjan tulevaisuudensuunnitelmat ovat.

Toisin kuin on huhuttu, Fast Sixiä ja Fast Seveniä ei kuvata samanaikaisesti, joskin elokuvien tarinat saattavat muodostaa yhden kokonaisuuden. MTV:lle antamassaan haastattelussa Dwayne Johnson totesi seuraavaa:

”Aioimme kyllä kuvata ne peräkanaa, koska olisi järkevää hoitaa homma kerralla, kun tekijätiimi olisi koossa. Sääolosuhteet kuitenkin pakottavat meidät kuvaamaan ymmärtääkseni Fast Sixin ensin ja vasta myöhemmin sitten murehdimme Fast Sevenistä”.

Dwayne Johnsonin mukaan elokuvaa kuvataan ainakin Iso-Britanniassa ja Saksassa. Fast Sixin kuvausten on määrä alkaa toukokuussa. Elokuvateattereihin Justin Linin ohjaama ralliraita ehtii vuoden 2013 keväällä.

Lähde: MTV

Keskustelu

Alunperin sarja meni käsi kädessä Need For Speed -pelisarjan kanssa. Ja myös ajankohtaisen autokulttuurin mukaisesti.

Fast and the Furious – Tuning aiheinen kisailu, (NFS: Underground)
2 Fast 2 Furious – Poliisi ja rosvo + tuunaukset (NFS: Most Wanted)
Tokyo Drift – Driftaus, driftaus ja driftaus (NFS: Carbon)

Lopuista sitten en tiedä kun jäi NFS:t pelaamatta ja leffatkin meni ala-arvoisiksi uusien autojen hypetyksiksi.

MEnny ihan ripuliksi toikin leffasarja. Alkoi semmosena tuning meiningillä ja nyt ollaan action/komediaa jossa ei tuningilla oikein enää ole mitään tekemistä minkään kanssa.

Parhaat leffat on 1,2,3. Järjestyksessä 3,2,1.

Muropaketin uusimmat