Prime Videon tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat maaliskuussa 2023

01.03.2023 11:44 Muropaketin toimitus

Maaliskuussa Prime Videoon saapuu esimerkiksi Donald Gloverin uutuussarja Swarm sekä kiinnostava scifi-uutuus The Power.

Alla Prime Videon maaliskuun tarjonta. Kuten aina, muutokset ovat mahdollisia ja lisäykset myös…

SARJAT

Daisy Jones & The Six
Kausi 1
3. maaliskuuta

”Kirjailija Taylor Jenkins Reidin menestysromaaniin perustuva Daisy Jones & The Six on musiikkiaiheinen minidraamasarja, joka kertoo maailman huipulle nousevan, samaa nimeä kantavan rock-yhtyeen noususta ja tuhosta. Vuonna 1977 Daisy Jones & The Six -yhtye säteili rockmaailman huipulla kahden karismaattisen laulajan – Daisy Jonesin (Riley Keough) ja Billy Dunnen (Sam Claflin) – johdolla. Yhtye oli noussut marginaaliasemasta yhdeksi maailman tunnetuimmista yhtyeistä, kunnes yhden loppuunmyydyn keikan jälkeen Chicagon Soldier Fieldissä kaikki loppui. Nyt vuosikymmeniä myöhemmin, bändin jäsenet suostuvat viimein paljastamaan totuuden yhtyeen hajoamisesta.”

Class of ’07 
Kausi 1
17. maaliskuuta

”Class of ’07 on komediasarja, joka vie katsojan entisten koulukavereiden päättymättömään jälleennäkemisjuhlaan. Panokset sarjassa mitataan elämässä ja kuolemassa, kun apokalyptinen hyökyaalto iskee lukion kampukselle 10-vuotisjuhlan aikana. Sarjaa tähdittävän naisryhmän on löydettävä tapa selviytyä entisellä lukiokampuksellaan, jonka vesi on saartanut. Samalla vuosikymmeniä vanhat haavat repeytyvät ja lopulta heidän suurin uhkansa ei suinkaan ole maailmanloppu, vaan he itse. Class of ’07 kertoo tarinan vanhoista ystävistä, jotka löytävät tiensä takaisin toistensa luo mitä järjettömissä olosuhteissa.”

Swarm
Kausi 1
17. maaliskuuta

”Janine Nabersin ja Donald Gloverin luoma kauhusarja Swarm sijoittuu vuosiin 2016–2018, jossa seurataan maailman suurimman poptähden pakkomielteistä fania Dretä (Dominique Fishback), joka lähtee odottamattomalle matkalle Pohjois-Amerikan halki.”

The Power
Kausi 1
31. maaliskuuta

”The Power -sarjan maailma on kuin omamme, mutta pienellä erolla: yhtäkkiä ja täysin odottamatta teini-ikäisille tytöille kehittyy sähköinen voima, jonka he voivat suunnata muihin ihmisiin. Sarjassa seurataan hahmoja maailman kaikista kolkista aina Lontoosta Seattleen ja Nigeriasta Itä-Eurooppaan – samalla kun teini-ikäisten solisluista kehittyvä voima kääntää maailman valtasuhteet täydellisesti päälaelleen.”

ELOKUVAT

Perfect Addiction
24. helmikuuta

”Sienna Lane (Kiana Madeira) luulee saaneensa elämänsä raiteilleen. Hänellä on mukava asunto, unelmatyö UFC-valmentajana ja hän on löytänyt elämänsä rakkauden Jaxin (Matthew Noszka), jonka Sienna on valmentanut vapaaottelusarjan hallitsevaksi mestariksi. He näyttävät olevan murtumattomia yhdessä ja kaikki tuntuu täydelliseltä, kunnes Sienna saa Jaxin kiinni pettämisestä oman sisarensa kanssa. Sienna kohtaa äärimmäinen petoksen ihmisiltä, joita hän eniten rakasti, ja pian hän huomaa olevansa kuilun reunalla: ei asuinpaikkaa, ei rahaa eikä perhettä. Päällimmäisinä tunteinaan vain puhdas raivo ja kostonhimo hän aikoo lyödä Jaxia sinne, mihin häntä eniten sattuu – missä muuallakaan kuin vapaaottelukehässä.”

Happiest Season
1. maaliskuuta

Spider-Man: No Way Home
1. maaliskuuta

The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2
20. maaliskuuta

The Twilight Saga: Eclipse
20. maaliskuuta

Peter Rabbit 2: The Runaway
25. maaliskuuta