Uusimmat

Viaplayn tärkeimmät uudet sarjat ja elokuvat marraskuussa 2023

Kuva: © 2023 CTMG, Inc. All Rights Reserved

31.10.2023 10:30 Muropaketin toimitus

Marraskuussa Viaplayhin lisätään esimerkiksi Adam Driverin dinoseikkailu 65 ja Channing Tatumin Dog.

Alla Viaplayn marraskuun tärkein tarjonta siltä osin, mitä tulevista julkaisuista on etukäteen paljastettu. Tulevien julkaisujen ajankohtaista tilannetta voi seurata Viaplayn omalta tulevien julkaisujen sivulta.

SARJAT JA DOKUMENTIT

The Bold Type
Kausi 1
1. marraskuuta

”Kolme parasta ystävää, jotka asuvat New Yorkissa ja työskentelevät naistenlehdessä, kulkevat omia polkujaan elämässä ja rakkaudessa. Kaikki tämä päätoimittaja Jacquelinen valvovan silmän alla.”

Sami Jauhojärvi – ihan tavallinen olympiavoittaja
3. marraskuuta

”Uusi kotimainen Viaplay-tuotanto huippu-urheilijasta uran jälkeen.”

London Spy
Kausi 1
6. marraskuuta

”Kun Danny ja vakooja Alex tajuavat, että he sopivat täydellisesti yhteen, Alex katoaa. Dannyn on päätettävä, onko hän valmis taistelemaan totuuden puolesta.”

Dan Brown’s The Lost Symbol
Kausi 1
7. marraskuuta

”Dan Brownin samannimiseen romaaniin perustuva Kadonnut symboli kertoo nuoresta Robert Langdonista, joka saa CIA:lta tehtäväkseen ratkaista useita arvoituksia, kun hänen mentorinsa kidnapataan.”

Moonshine
Kausi 1
8. marraskuuta

”Moonshine on riehakas draamakomedia, joka kertoo Finley-Cullensin perheestä, jossa aikuiset sisaruspuolet taistelevat perheyrityksen hallinnasta.”

Who is America?
Kausi 1
15. marraskuuta

”Koomikko Sacha Baron Cohen tutustuu mitä erilaisimpiin Yhdysvaltojen asukkaihin, pahamaineisimmista tuntemattomiin – eri puolilla poliittista ja kulttuurista kirjoa.”

Lucky!
16. marraskuuta

”Viaplay-dokumentti F1:n kummisedästä Bernie Ecclestonesta, jonka haaveena oli muuttaa rakastamansa laji rikkaiden amatöörien vaarallisesta harrastuksesta maailmanlaajuiseksi televisioiduksi superlajiksi. Ristiriitainen hahmo on tuttu monille mutta mitä otsikoiden taakse oikeasti piiloutuu? 8 jaksoinen dokumenttisarja pureutuu F1-maailman kulisseihin missä raha, maine ja kunnia tasapainottelevat.”

Börje – The Journey of the Legend
19. marraskuuta

”Tositarina Börje Salmingin uskomattomasta kamppailusta rakastetuksi ja maailmankuuluksi jääkiekkoilijaksi. Viaplayn uusi draamasarja seuraa nuoren pojan matkaa Pohjois-Ruotsin laitamilta NHL:n kirkkaisiin valoihin. Kuusiosainen sarja maalaa koskettavan kuvan syrjäytyneestä nuoresta miehestä, joka kohtaa vastoinkäymisiä elämässään ennen nousuaan supertähdeksi. Börje on myös tarina ehdottomasta rakkaudesta Börjen ja Margittan välillä sekä kahden nuoren kasvutarina miljoonien ihmisten katseiden alla yrittäessään selviytyä joukkuetta ympäröivistä kirjoittamattomista säännöistä.”

The Winter King
Kausi 1
26. marraskuuta

”Uusi versio kuningas Arthurin tarinasta. Brittiläinen historiallinen sarja perustuu Bernard Cornwellin suosittuihin The Warlord Chronicles -romaaneihin. Pääosissa mm. Iain De Caestecker, Steven Elder ja Stuart Cambell.”

ELOKUVAT

Risto Räppääjä ja väärä Vincent
1. marraskuuta

”Rauha Räppääjä saa ennustuksen, jonka mukaan hänen lähipiirissään on nero. Löytäessään Riston piirustuksen Rauha on varma, että Risto on jälleensyntynyt Vincent van Gogh.”

Mona Lisa and the Blood Moon
2. marraskuuta

”Toimeentulonsa kanssa kamppaileva yksinhuoltaja Bonnie tutustuu psykiatrisesta sairaalasta karanneeseen salaperäiseen Mona Lisaan, jolla on yliluonnollisia voimia.”

Maybe I Do
3. marraskuuta

”Huippukaartin näyttelijöiden tähdittämä romanttinen komedia nuorista, jotka pähkäilevät naimisiinmenon järjellisyyttä. Kun mukaan sotketaan vanhemmat, on luvassa yllätys jos toinenkin. Pääosissa: Richard Gere, Diane Keaton, William H. Macy ja Susan Sarandon.”

Clean 
4. marraskuuta

”Clean työskentelee roskakuskina. Väkivaltainen menneisyys ja tyttären menettäminen vainoavat miestä, joka yrittää elää kaikessa hiljaisuudessa, kunnes hän sattumalta joutuu rikollispomon silmätikuksi.”

The Eternal Daughter
9. marraskuuta

”Taitelijan on kohdattava kauan sitten haudatut sukusalaisuudet, kun hän palaa vanhan äitinsä kanssa perheen entiseen kotitaloon, joka on nykyisin aavemainen hotelli.”

65
10. marraskuuta 65

”Adam Driverin tähdittämä toiminta-/ seikkailuelokuva, jossa lentäjä syöksyy tuntemattomalle planeetalle, joka paljastuu maaksi 65 miljoonaa vuotta sitten.”

Blue Bayou
11. marraskuuta

”Antonio LeBlanc on naimisissa elämänsä rakkauden Kathyn kanssa. Hän kamppailee saadakseen perheelleen paremman elämän, mutta häntä odottaa ikävä takaisku, kun hänet saatetaan karkottaa.”

Love Again
17. marraskuuta

”Romanttinen komedia, jossa rakkaansa menettänyt nainen lähettää viestejä rakkaalleen, tietämättä että viestit menevätkin aivan jollekin muulle. Tunnelmallisen elokuvan pääosissa Priyanka Chopra Jonas, Outlanderista tuttu Sam Heughan ja laulaja Celine Dion.”

Dog
24. marraskuuta

”Ex-eliittisotilaat Briggs ja belgianpaimenkoira Lulu ajavat autolla alas Tyynenmeren rannikkoa ehtiäkseen sotilaskaverin hautajaisiin. Matkasta tulee yllättäen suuri seikkailu molemmille. Pääosassa Channing Tatum.”