Amazon on tekemässä jättisarjaa, joka sijoittuu aikaan ennen Taru sormusten herrasta -elokuvia – Näyttelijäkaartista ei tuttuja nimiä löydy

15.01.2020 09:09 | Muropaketin toimitus

Amazon on jo useamman vuoden tehnyt esituotantoa tulevaa Lord of the Rings- eli Taru sormusten herrasta -sarjaa varten. Nyt viihdejätti on paljastanut Keski-Maa-seikkailujen keskeiset näyttelijät.

Variety-lehden mukaan Amazon on kiinnittänyt Lord of the Rings -sarjaansa melkoisen joukon uusia näyttelijöitä. Peter Jacksonin elokuvista tuttuja tai muutenkaan erityisen tunnettuja tähtiä ei ole mukana; Amazon keskittyy selvästi pistämään rahat lavasteisiin, puvustukseen ja tehosteisiin, ei näyttelijöiden palkkioihin.

Tuoreimmat lisäykset näyttelijäkaartiin ovat Tom Budge, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Ismael Cruz Córdova, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith ja Charlie Vickers.

Jo aikaisemmin vahvistettuja näyttelijöitä ovat Joseph Mawle, Maxim Baldry, Markella Kavenagh, Ema Horvath ja Morfydd Clark.

Toistaiseksi vailla nimeä oleva Amazon-sarja sijoittuu aikaan ennen Sormuksen ritarit -kirjan (ja -elokuvan) tapahtumia. Amazon aloittaa kuvaukset myöhemmin tänä vuonna, joten jonkinlaisia paljastuksia tarinasta, aikajanasta, hahmoista ja tekijöistä lienee luvassa jo lähiviikkoina tai edes lähikuukausina.

Se kuitenkin tiedetään jo nyt, että nuori Galadriel on mukana sarjassa. Elokuvissa hahmoa näytteli Cate Blanchett (kuva).