UUSIMMAT

Avatar 2:n ensi-ilta siirtyi kokonaisella vuodella – “Kukaan ei ole yhtä pettynyt kuin minä”, tuskaili ohjaaja James Cameron

27.07.2020 07:28 | Muropaketin toimitus

Joulukuussa tulee kuluneeksi 11 vuotta ensimmäisen Avatar-elokuvan ensi-illasta.

Viime viikolla paljastettiin, että Avatar 2:n ensi-ilta on siirtynyt taas kerran – tällä kertaa kokonaisella vuodella. Elokuva julkaistaan joulukuun 2021 sijaan vasta joulukuussa 2022:

Uutta tietoa elokuvien julkaisuaikatauluista – Kaikki nämä koronan vuoksi lykätyt elokuvat siirtyvät jälleen eteenpäin

Syynä aikataulumuutokseen on tietenkin covid-19, joka on moukaroinut elokuva-alaa kovaa lähes koko kuluvan vuoden ajan.

Kyseessä on jo ties kuinka mones kerta, kun Avatar 2:a on heitelty kalenterin sivuilta toiselle. Tämä paistaa läpi myös James Cameronin tilannekatsauksesta, jonka myös Titanicista, Terminatoreista ja Aliensista tuttu ohjaaja-käsikirjoittaja julkaisi Instagramissa viikonloppuna.

”Kukaan ei ole tähän tilanteeseen yhtä pettynyt kuin minä”, Cameron kirjoitti, mutta ilmaisee samalla uskonsa ja kiitollisuutensa Avatar 2:n tekijätiimiä kohtaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

A message from James Cameron. Irayo, Na’vi Nation. Stay safe. 💙

Henkilön Avatar (@avatar) jakama julkaisu

Mikäli Avatar 2 tosiaan ilmestyy joulukuussa 2022 ja menestyy odotusten mukaisesti, on lisää Avatareja luvassa parin vuoden välein aina vuoteen 2028 saakka. Tuolloin ensimmäisen osan ilmestymisestä on kulunut liki 20 vuotta ja James Cameron on jo 74-vuotias.