Avengers: Infinity Warin ohjaajilta tyly tuomio: Ilman Star-Lordia elokuvalla olisi ollut onnellinen loppu

05.12.2018 09:10 | Muropaketin toimitus

Marvel Studiosin elokuvien fanit ovat syyttäneet Star-Lordia Thanoksen massamurhan toteutumisesta. Avengers: Infinity Warin ohjanneet Joe ja Anthony Russo ovat ainakin osittain samoilla linjoilla.

Varoitus: Luvassa juonipaljastuksia Infinity Warista.

Keväällä ensi-iltansa saaneessa Avengers-elokuvassa Iron Man, Doctor Strange, Spider-Man ja muut supersankarit onnistuvat melkein päihittämään Thanoksen ja anastamaan tältä ikuisuuskivet. Viime hetkellä tunteet saavat kuitenkin vallan Peter Quillista alias Star-Lordista (Chris Pratt) ja hän alkaa takoa Mantisin otteessa olevaa Thanosta. Tämän myötä hullu titaani vapautuu ja pääsee elokuvan lopussa toteuttamaan suunnitelmansa.

Onko Star-Lord vastuussa Thanoksen teosta?

Joe ja Anthony Russon mukaan on ainakin jossain määrin. Jos Star-Lord ei olisi hermostunut, olisi Thanos saatu pysäytettyä, eikä puolta maailmankaikkeuden elämästä olisi pyyhitty olemattomiin.

”Star-Lordin reaktio oli tuon kohtauksen käännekohta. Marvelin sankarit ovat hyvin haavoittuvaisia hahmoja, jotka tekevät inhimillisiä ja tunteellisia valintoja. Jos Quill ei olisi toiminut niin, elokuva olisi voinut loppua tasan siihen kohtaukseen”, Joe Russo totesi.

Ohjaajat paljastivat näkemyksensä Colliderin viime viikolla isännöimässä haastattelutilaisuudessa, jonka voit katsoa kokonaisuudessaan alta.

Jatko-osan Avengers: Infinity War saa ensi keväänä. Ensimmäinen traileri on luvassa perjantaina 7. joulukuuta. Ehkä.

Muropaketin uusimmat