Uusimmat

Bohemian Rhapsody oli niin kova hitti, että nyt myös KISS-yhtyeestä on tekeillä elokuva

22.04.2021 11:42 Muropaketin toimitus

Queenin ja Freddie Mercuryn tarinan kertova Bohemian Rhapsody oli yli 900 miljoonan dollarin hitti vuonna 2018. Arvatenkin sen innoittamana legendaarisesta KISS-yhtyeestä on nyt tekeillä elokuva.

KISS-elokuva on ollut suunnittelupöydällä jo hyvän tovin, mutta nyt Deadline-sivusto uutisoi Netflixin voittaneen tarjouskilpailun bändin alkuaikoihin keskittyvästä tarinasta.

Nimellä Shout It Out Loud kulkeva elokuva esittelee, miten New Yorkin Queensista kotoisin olevat Gene Simmons ja Paul Stanley kohtaavat ja perustavat KISS:in. Tietenkin myös Ace Frehley ja Peter Criss ovat mukana tarinassa.

Shout it Out Loudin ohjaa Pirates of the Caribbeanin ja Maleficentin jatko-osista tuttu Joachim Rønning.

Näyttelijöistä ei ole vielä tietoa, kuten ei myöskään siitä, pitääkö Gene Simmonsin legendaarinen kieli toteuttaa tietokonetehosteena elokuvaan…

KISS seikkaili bändin kulta-aikana omassa Kiss ja huvipuiston haamu -elokuvassa (Kiss Meets the Phantom of the Park, 1978), jota ei valitettavasti suoratoistopalveluista tai Blu-ray-liikkeistä löydy. Jollain ilveellä leffa on kuitenkin ollut saatavilla Facebookin kautta jo yli vuoden.