UUSIMMAT

Breaking Bad -tähti Aaron Paul saapui Suomeen syksyllä 2020, mutta se oli työn ja tuskan takana: “Vaimoni kannusti pysymään kotona”

18.04.2022 17:00 Muropaketin toimitus

Aaron Paul tekee cameo-roolin Better Call Saul -sarjan viimeisellä kaudella. Häneltä on tulossa myös Suomessa kuvattu Dual.

Breaking Bad -tähti Aaron Paul palaa Jesse Pinkmanin rooliinsa tällä viikolla alkavan Better Call Saul -sarjan viimeisellä kaudella. Häneltä on myös tulossa piakkoin Riley Stearnsin ohjaama scifikomedia Dual, jota kuvattiin vuonna 2020 myös Suomessa.

Paulin pääsy Suomeen ei kuitenkaan ollut mitenkään helppo, näyttelijä paljastaa The Hollywood Reporterin haastattelussa.

“Suomeen pääseminen oli hirveä prosessi. Sen piti olla minulle ensimmäinen lento sen jälkeen, kun kaikki tämä hulluus alkoi. Mutta en löytänyt passiani mistään lähtöpäivänä, joten minun piti ottaa äkkilähtö Havaijille hankkimaan saman päivän pikapassi, ja sitten lensin takaisin Los Angelesiin. Matkalla lentokentälle autonkuljettajani kolaroi kahden identtisen, keltaisen Ferrarin kanssa, mutta pääsin lopulta lentokentälle. Vaimoni mielestä nämä olivat selkeitä ennusmerkkejä, että minun ei ollut tarkoitus lähteä Suomeen. Hän oli hyvin huolissaan, mutta pääsin lopulta perille”, Paul kertoo.

Dual on saanut ensi-iltansa Yhdysvalloissa viime viikolla. Suomessa elokuvan voi nähdä tällä viikolla Night Visions -festivaaleilla.