Uusimmat

Cocaine Bear kuulostaa koko ajan paremmalta: “Tekee kunniaa Sam Raimille, John Carpenterille ja Steven Spielbergille”

Kuva: © Universal Pictures

05.12.2022 10:25 Muropaketin toimitus

Kokkelikarhusta kertova Cocaine Bear saapuu teattereihin helmikuussa.

CinemaBlend kertoo Cocaine Bear -elokuvan ohjaaja Elizabeth Banksin verranneen sekopäiseltä vaikuttavaa kauhukomediaansa mainioiden ohjaajien töihin. Hänen mukaansa viime viikolla julkaistu traileri näyttää vain yhden puolen kassillisen kokaiinia syövän karhun tarinasta.

”Trailerista huolimatta leffa on sydämellinen ja siinä on reippaasti huumoria. Minä rakastan kauhuelokuvia, gorea ja komedioita. Elokuva sijoittuu vuoteen 1985, joten minulla oli mahdollisuus näyttää kuinka paljon pidän Sam Raimista ja John Carpenterista. Leffa tekee kunniaa heidän teoksilleen. Vaikuttajina toimivat myös Steven Spielbergin Tappajahai ja Jurassic Park”, Banks selittää.

Cocaine Bearin virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Vuonna 1985 sattuneen tositapauksen innoittama tarina huumeita salakuljettaneen lentokoneen putoamisesta, kadonneesta kokaiinista ja mustakarhusta, joka pisteli kamat poskeensa. Sekopäisessä trillerissä poliisit, rikolliset, turistit ja teinit suuntaavat georgialaiseen metsään, jossa yli 200-kiloinen huippupeto on syönyt valtavat määrät kokaiinia ja riehuu kokkelipäissään kamaa ja verta janoten.”

Cocaine Bear -elokuvassa nähdään muun muassa Keri Russell, Margo Martindale, Ray Liotta, Alden Ehrenreich, O’Shea Jackson Jr., Jesse Tyler Ferguson, Kristofer Hivju, Kahyun Kim, Christian Convery, Brooklynn Prince ja Scott Seiss.

Suomen ensi-iltansa elokuva saa 24. helmikuuta.