Uusimmat

Dave Bautista jättää Guardians of the Galaxyn: “Olen kiitollinen ja huojentunut”

05.01.2023 10:59 Muropaketin toimitus

Dave Bautista haluaa olla parempi näyttelijä ja tehdä vakavia rooleja.

Dave Bautistalla on edessään kiireinen vuosi 2023. Jouluna Netflixissä ensi-iltansa saaneen Glass Onion -elokuvan lisäksi näyttelijä on mukana useammassa tämän vuoden suuremman luokan produktiossa.

Toukokuussa ilmestyvä Guardians of the Galaxy Vol. 3 jää hänen viimeiseksi Marvel-elokuvakseen, josta näyttelijä on huojentunut.

”Olen kiitollinen Draxin roolista, rakastan hahmoa. Mutta olen myös huojentunut, koska kaikki Draxin esittämiseen liittyvä ei ollut miellyttävää. Maskeeraus oli yhtä tuskaa. Se oli myös pöhkö rooli. Haluan tehdä enemmän vakavia elokuvia”, Bautista kertoo GQ:n haastattelussa.

Seuraavaksi Bautista nähdään M. Night Shyamalanin Knock at the Cabin -elokuvassa. Loppuvuodesta on kuvassa Denis Villeneuve’n Dyyni-jatko-osa, jossa hänen roolinsa on ensimmästä elokuvaa suurempi.

”Knock at the Cabinissa minulla on vuorosanoja enemmän kuin koskaan, sivukaupalla monologeja. Denis Villeneuve puolestaan tuo minusta esiin parhaat puoleni. Hänen leffoissaan voisin esiintyä vaikka ilmaiseksi. Ei minua kiinnosta paskan vertaa olla leffastara. Haluan vain tulla paremmaksi näyttelijäksi.”

Knock at the Cabin saa ensi-iltansa 3. helmikuuta, Guardians Vol. 3 tulee teattereihin 3. toukokuuta ja Dyyni: Osa kaksi ilmestyy 3. marraskuuta.