Kuvat: Tasan ei käy onnen lahjat – Evangeline Lilly sai Avengers 4:n kuvauksista shampanjaa – Jeremy Renner turpaansa

18.09.2018 11:24 | Muropaketin toimitus

Avengers 4 -supersankarimegamäiske saa ensi-iltansa toukokuussa 2019.

Avengers 4 -elokuva valmistuu hitaasti, mutta varmasti. Nyt Evangeline Lilly on tehnyt työnsä, vain muutama viikko sen jälkeen kun selvisi että lisäkuvaukset ovat käynnissä. The Waspia esittävä Lilly juhlisti tapausta shampanjalla, kirjoittaen Instagram-päivityksessään lähtevänsä nyt kotiin.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Guys….I’m done!!!!!! I’m going home!! 🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊 . #homesweethome

Henkilön Evangeline Lilly (@evangelinelillyofficial) jakama julkaisu

Jeremy Renner ilmeisesti paiskii vielä hommia. Hawkeye ei päässyt esille Marvel’s Avengers: Infinity Warissa, mutta seuraavassa elokuvassa hahmo on suuremmassa roolissa. Rennerin Instagrammissa julkaiseman kuvan perusteella lisäkuvaukset ovat rankkoja, sillä näyttelijä näyttää saaneen turpiinsa tai teloneen taas itseään. Kyseessä taitaa tällä kertaa onneksi olla vain roolia varten tehty maskeeraus ja meikkaus.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Not everyday begins the same…but always finish with a smile #work #fun #shakeitup #hawkeye #marvel #🏹 #avengers

Henkilön Jeremy Renner (@renner4real) jakama julkaisu

Joe ja Anthony Russon ohjaama Avengers 4 saa ensi-iltansa 3. toukokuuta. Siinä nähdään Lillyn ja Rennerin lisäksi muun muassa Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Brie Larson, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Paul Bettany, Anthony Mackie, Paul Rudd, Elizabeth Olsen, Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Chadwick Boseman, Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Karen Gillan ja Josh Brolin.