Uusimmat

Finnkino toi Tennispalatsin aulaan uuden pömpelin – tähän se on tarkoitettu ja näin sitä käytetään

Kuva: @ Tatu Junni, Muropaketti

06.06.2023 10:24 Muropaketin toimitus

Finnkino tiedottaa tuoneensa Helsingin Kampissa sijaitsevan Tennispalatsin aulaan uudet Tilaa ja nouda -automaatit.

”Tilausautomaateilla voit tehdä herkkuostoksesi rauhassa itse, minkä jälkeen voit noutaa tilauksesi palvelukassalta sen valmistuttua”, Finnkino opastaa sivuillaan.

”Automaattien valikoimasta löydät sekä lämpimät leffa-ateriat että Oscar’s Barin tuotteita, suosituimmat karkkipussit ja limut sekä luonnollisesti klassiset popparit. Kirjautuessasi sisään pääset hyödyntämään myös Labilaisten herkkutarjouksia.”

Tilaa ja nouda -automaatit löytyvät Tennispalatsin etuaulasta.

Näin niitä käytetään:

1. Kirjaudu sisään Finnkino Lab -tilillesi tai jatka suoraan ostoksille. Voit kirjautua sisään näyttämällä digitaalista asiakaskorttiasi automaatin lukijalle.

2. Valitse haluamasi tuotteet. Valikoimassa on suosituimmat herkut sisältäen esim. lämpimät ruuat, popcornit ja snacksit, makeisia, juomia sekä alkoholituotteita. Huom: voit hyödyntää Labilaisten etuja vain sisään kirjautuneena. Jos tilaat alkoholituotteita, olethan valmis todistamaan ikäsi palvelukassalla tilausta noutaessasi. Huomioithan, että alkoholin nauttiminen on sallittua vain erillisissä anniskelunäytöksissä.

3. Maksa ostoksesi. Automaateilla käyvät maksutapana yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Finnkinon lahjakortit.

4. Automaatti tulostaa maksun jälkeen tilauskuitin, josta näet tilausnumerosi. Ota kuitti talteen ja siirry palvelukassoille. Mikäli haluat tekstiviesti-ilmoituksen tilauksen valmistumisesta, syötä puhelinnumerosi ennen maksuvaihetta. Säilytäthän kuitin, sillä tuotteiden lunastus tapahtuu kuittia vastaan.

5. Voit seurata tilauksesi tilaa palvelukassan näytöltä. Kun tilaustasi valmistellaan, on sen tila ”odottaa”. Kun tilaus siirtyy tilaan ”valmis”, voit noutaa sen palvelukassalta tilauskuittia vastaan.

LUE MYÖS: Finnkinon upouudet luksussalit avataan yleisölle huomenna