UUSIMMAT

HBO Maxin uutuudet ja kohokohdat kesäkuussa 2022

01.06.2022 21:00 Muropaketin toimitus

Kesäkuussa 2022 HBO Maxissa alkaa muun muassa Roswell, New Mexicon neljäs ja samalla viimeinen kausi, Alicia Vikanderin tähdittämä uutuusarja Irma Vep ja tieteistrilleri Dream Raider. Elokuvapuolen uutuutena julkaistaan romanttinen Father of the Bride.

Kesäkuun 2022 uudet sarjat ja tuotantokaudet HBO Maxilla:

We Baby Bears, kausi 1 – 3. kesäkuuta
Cartoon Networkin rakastetun We Bare Bears -sarjan spin off seuraa Harria, Pandaa ja Jämöä pentuina. Manny Hernandezin kehittämässä sarjassa karhut etsivät uutta kotia taianomaisen teleporttauslaatikon avulla. Ääninäyttelijöinä kuullaan Connor Andradea pentu-Harrina, Amari McCoyta pentu-Pandana, Max Mitchelliä pentu-Jämönä ja Demetri Martinia kertojana. Vieraileviin tähtiin lukeutuvat Willow Smith, Rhys Darby, Young M.A. ja Jason Mantzoukas. Kaikki 10 jaksoa katsottavissa julkaisupäivänä.

Roswell, New Mexico, kausi 4 – 7. kesäkuuta alkaen
Carina Adly MacKenzien luoma scifi-draamasarja sijoittuu kaupunkiin, jossa yliluonnollisin voimin varustetut avaruusolennot asuvat salaa ihmisten joukossa. Kolmannen kauden lopussa vaikutti jo siltä, että valoisammat ajat olivat edessä Liz Ortecholle (Jeanine Mason) ja Max Evansille (Nathan Dean). Heillä ei kuitenkaan ollut aavistustakaan siitä, että uusi uhka oli nousemassa Meksikon Careyesista. Viimeinen kausi.

Irma Vep, kausi 1 – 7. kesäkuuta alkaen
Draamasarjassa Mira (Alicia Vikander) on uraansa ja äskettäiseen eroonsa pettynyt amerikkalainen elokuvatähti, joka saapuu Ranskaan näytelläkseen Irma Vepiä tunnetun ranskalaisen Les Vampires -mykkäelokuvan uudelleenfilmatisoinnissa. Kammottavan jännityselokuvan kulisseissa erot Miran itsensä ja hänen esittämänsä hahmon välillä alkavat sekoittua. HBO-minisarja on Olivier Assayasin luoma, käsikirjoittama ja ohjaama. Oscar-palkitun Alicia Vikanderin tähdittämä sarja sai maailmanensi-iltansa osana Cannesin elokuvajuhlien vuoden 2022 virallista valikoimaa.

Adventure Of The Ring, kausi 1 – 9. kesäkuuta
Taiwanilainen romanttinen komedia on sovitus matemaatikko-kirjailija Lai I-Wein romaanista nimeltä Ring of the Day. Tarina seuraa erilaisia pareja, joita yhdistää kihlasormus. Sarjaa tähdittävät Chris Wang (Time Traveler) pesäpalloa rakastavana vakuutusmatemaatikkona, sekä Allison Lin (HBO:n The World Between Us) tämän vapaamielisenä tyttöystävänä, joka toimii lentoemäntänä. Kaikki alkaa pikkutarkasti suunnitellusta kosinnasta, joka menee pieleen vakuutusmatemaatikon hukatessa sormuksen junaan. Sormus päätyy jatkamaan matkaansa muiden pariskuntien käsissä. Kaikki 8 jaksoa katsottavissa julkaisupäivänä.

Dream Raider, kausi 1 – 9. kesäkuuta
HBO Maxin Taiwaniin sijoittuvassa scifi-trillerissä ällistyttävien rikosten sarja pakottaa käytännöllisen etsivä Li Xiaon kääntymään häpeälliseen valoon joutuneen professori Tian-Li Chengin sekä tämän vieraantuneen tyttären, neuroinsinööri An-Yan puoleen. Vankilatuomiotaan vuosikymmenen verran suorittaneen professorin erityislaatuisen laitteen avulla kolmikko pääsee etsimään vihjeitä unimaailmasta. Edessä on vaarallinen matka, jonka seuraukset tulevat olemaan henkilökohtaiset. Kaikki 8 jaksoa katsottavissa julkaisupäivänä.

Paha Ui Paratiisiin (Beneath The Surface), minisarja – 15. kesäkuuta
Kahdeksanosainen, Saksassa ja Tanskassa kuvattu draamatrilleri sijoittuu idylliselle saarelle, jonne neljä erottamatonta ystävystä on rakentanut täydellisen elämän. Ystävysten lapsista on tullut keskenään kuin sisaruksia, jotka elävät huolettomina suojattua elämää luottamukselle ja ystävyydelle perustuvassa yhteisössä. Mutta sitten epäonni iskee – yksi lapsista katoaa purjehdusretkellä yli laidan, ja yhtäkkiä mikään ei ole sitä, miltä näyttää. Friedemann Frommin luomaa, käsikirjoittamaa ja ohjaamaa sarjaa tähdittävät Thure Lindhardt, Lene Marie Christensen, Jan Josef Liefers, Jakob Cedergren ja Katharina Schüttler. Kaikki 8 jaksoa katsottavissa julkaisupäivänä.

Kesäkuun uudet dokumentit:

On My Way With Irina Rimes – 3. kesäkuuta alkaen
Max Original -dokumenttisarja seuraa romanialaista pop-tähti Irina Rimesia ja tämän tietä yhdeksi Romanian suosituimmista laulaja-lauluntekijöistä. Dokumentissa Rimes kiertää kahdessa viikossa kuusi eri kaupunkia viimeistellen Home-nimisen albuminsa äänityksiä. Viimeiseksi hän vierailee synnyinseudullaan Moldovassa. Minisarja on Barna Nemethin ohjaama. 7-osaisen sarjan kolme ensimmäistä jaksoa katsottavissa julkaisupäivänä, loput viikoittain kaksi kerrallaan.

The Janes – 9. kesäkuuta
Vuoden 1972 keväällä poliisit tekivät ratsian Chicagon eteläpuolella sijaitsevaan asuntoon, missä seitsemän salaiseen verkostoon kuulunutta naista pidätettiin. Syytetyt olivat hyödyntäneet salanimiä, bulvaaneja ja turvataloja toimintansa salaamiseen ja rakentaneet maanalaisen palvelun naisille, jotka etsivät turvallisia ja edullisia laittomia abortteja. He kutsuivat itseään Janeksi. Janen jäsenet riskeerasivat henkilökohtaiset ja ammatilliset elämänsä ja uhmasivat abortin kieltävää paikallislainsäädäntöä, abortit tuomitsevaa katolista kirkkoa ja vallitsevasta tilanteesta hyötyvää Chicagon mafiaa auttaakseen hätää kärsiviä naisia. Oscar-ehdokas Tia Lessinin ja Emmy-ehdokas Emma Pildesin ohjaama dokumenttielokuva päästää ryhmittymän keskeiset jäsenet ääneen – monet ensimmäistä kertaa koskaan.

Delphine: The Secret Princess – 11. kesäkuuta
Kolmiosainen dokumenttisarja kertoo taiteilija Delphine Boëlin, Belgian kuningas Albert II:n aviottoman tyttären tarinan ja seuraa tämän taistelua tulla virallisesti tunnustetuksi. Nyt Saxe-Cobourgin prinsessa Delphinenä tunnettu taiteilija kertoo ainutlaatuisen elämäntarinansa dokumentissa ensimmäistä kertaa – tarinan valheista, peittelystä, sekasorrosta, romahtamisesta ja siitä, kuinka nousta ylös jälleen. Kaikki kolme jaksoa katsottavissa julkaisupäivänä.

Kesäkuun uudet elokuvat:

Father Of The Bride – 16. kesäkuuta
Billy (Andy Garcia) ja Ingrid (Gloria Estefan) yllättyvät, kun heidän vanhin tyttärensä Sofia (Adria Arjona) saapuu kotiin Miamiin vierailulle ja ilmoittaa samalla seurustelevansa. Sofia suunnittelee jo häitä ja yhteistä elämää Meksikossa uuden poikaystävänsä Adanin (Diego Boneta) kanssa – joka on nyt myös Sofian kihlattu. Perhesuhteet joutuvat koetukselle, kun hääjärjestelyiden vuoristorata pääsee vauhtiin. Tämä säkenöivä tarina on moderni sovitus ajattomasta romanttisen komedian klassikosta. Sydän voi rakkauden nimissä sopeutua vaikka mihin, yllättävin ja hauskoin tuloksin. Uutuuselokuva on Gary Alazrakin ohjaama ja Matt Lopezin käsikirjoittama.

Warner Brosin uutuuselokuvat tulevat HBO Maxiin 45 päivää elokuvateatteriensi-illan jälkeen. Toistaiseksi HBO Max tiedottaa niistä vasta viikkoa ennen niiden saapumista palveluun. Tämä vuoksi kaikkia uutuuselokuvia ei ole mukana tässä listauksessa.

Kesäkuun kirjastoelokuvia:

2.6.
Frankie

4.6.
Pelastakaa Willy 2 (Free Willy 2: The Adventure Home)

5.6.
Another Mother’s Son

7.6.
ALI

8.6.
Kaikki alkaa A:sta (Akeelah and the Bee)

9.6.
Gensan Punch

11.6.
Pelastakaa Willy 3 (Free Willy 3: The Rescue)

12.6.
Passengers
Boyhood
Being John Malkovich
Tahraton mieli (Eternal Sunshine of the Spotless Mind)
Notting Hill
Schindlerin lista (Schindler’s List)
Lumikki ja metsästäjä (Snow White and the Huntsman)

Tiedot pohjautuvat HBO Maxilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.