HBO Nordicin uutuudet tammikuussa 2020: Uusi Stephen King -sarja, avaruuskomedia Avenue 5…

01.01.2020 11:58 | Muropaketin toimitus

Tammikuussa HBO Nordicissa julkaistaan kaksi mielenkiintoista uutuutta: Stephen Kingin kirjaan perustuva jännityssarja The Outsiders ja Hugh Laurien tähdittämä avaruuskomediasarja Avenue 5. Vanhoista suosikeista jatkuu muun muassa komediasarja Curb Your Enthusiasm.

HBO Nordicin uutuudet tammikuussa 2020:

Manifest, kausi 2 – 7. tammikuuta alkaen
Tässä arvoituksellisessa jännityssarjassa lentokone katoaa ja palaa vuosien jälkeen siitä, kun sen oletettiin kadonneen merellä. Aika ei ole kulunut koneessa olleille, mutta heidän kotona oleville rakkailleen on tapahtunut paljon. Koneen matkustajat, joihin kuuluvat sisarukset Ben (Josh Dallas) ja Michaela Stone (Melissa Roxburgh), palaavat elämässään eteenpäin menneiden perheenjäsenten luo. Kun he ja muut hämmentyneet kanssaeläjät yrittävät sopeutua jokapäiväiseen elämään, he huomaavat nopeasti, että heitä yhdistää ”kutsumiseksi” kutsuttu ilmiö, joka esiintyy eri tavoin, kuten ääni päässään tai vastustamaton kehotus.

The Outsider, kausi 1 – 13. tammikuuta alkaen
Stephen Kingin kirjaan perustuvassa 10-osaisessa uutuussarjassa seurataan etsivä Ralph Andersonia (Ben Mendelsohn), joka saa tehtäväkseen selvittää metsästä löytyneen 11-vuotiaan Frankie Petersonin silvotun ruumiin kohtalon. Tämän kauhistuttavan rikoksen salaperäiset olosuhteet saavat yhä oman poikansa kuolemaa surevan Ralphin turvautumaan Holly Gibney -nimiseen (Cynthia Erivo) epätavanomaiseen yksityisetsivään, jonka oudoista kyvyistä hän toivoo olevan apua tapauksen tutkinnassa. Sarjassa esiintyy myös Jason Bateman, joka on ohjannut kaksi ensimmäistä jaksoa. Sarjan on luonut Richard Price (The Night Of, The Wire).

The Magicians, kausi 5 – 16. tammikuuta alkaen
Lev Grossmanin suosittuihin kirjoihin perustuva sarja seuraa älykkään mutta introvertin parikymppisen Quentin Coldwaterin vaiheita. Quentin on lapsesta asti rakastanut fantasiakirjoja, jotka kertovat taikamaasta nimeltä Fillory, ja kirjojen maailmasta on tullut hänelle lähes pakkomielle. Nuorukaisen elämä muuttuu, kun hän pääsee opiskelemaan hyvin salaiseen eliittikouluun, jossa opetetaan nykyaikaista noituutta tehokkain ja ankarin menetelmin. Toisin kuin hänen hyvä ystävänsä Julia, jolle ei paikkaa avautunut. Magia ei kuitenkaan tunnu tuovan elämään sitä, mitä Quentin oli kuvitellut: onnea, jännitystä ja merkityksen tuntua… kunnes hän ystävineen saa selville, että Fillory on oikeasti olemassa.

The Pier, kausi 2 – 17. tammikuuta
Huippuarkkitehti Alexandra on järkyttynyt miehensä Oscarin itsemurhasta, ja järkytys vain pahenee, kun hänelle selviää, että Oscar on viettänyt kaksoiselämää toisen naisen, Veronican, ja parin yhteisen lapsen kanssa. Ensimmäinen kausi päättyi miljoonien arvoiseen yllätykseen, kun Alexandralle selvisi perintöhevosen arvo, ja tapausta tutkiva poliisi sai selville, että Oscarin avainnipusta puuttuu yksi avain.

Real Time With Bill Maher, kausi 18 – 18. tammikuuta alkaen
Bill Maher vetää HBO:n palkittua viihteellisen poliittista keskusteluohjelmansa uusin jaksoin. Suorana kuvatut tunnin mittaiset lähetykset esitetään Yhdysvalloissa perjantaisin ja HBO Nordicilla ne tulevat saataville aina maanantaisin.

Avenue 5, kausi 1 – 20. tammikuuta alkaen
Komediasarja Avenue 5 sijoittuu 40 vuoden päähän tulevaisuudessa, jossa matkailu ympäri aurinkokuntaa ei ole enää vain scifi-fantasiaa, vaan kukoistava miljardien dollarien arvoinen bisnes. Sarjan on luonut Armando Iannucci (Veep) ja pääosassa Hugh Laurie (House, Veep), joka esittää Ryan Clarkia, itsevarmaa ja sulavaa Avenue 5 -aluksen kapteenia. Alus on luksusluokan avaruusristeilijä, joka tarjoaa matkustajilleen niin gourmet-tasoisia buffet-ravintoloita, kylpylän, näköalakannen kuin joogatuntejakin. Tarinan alkaessa Avenue 5 tekee kahdeksanviikkoista matkaa Saturnuksen ympäri. Matka etenee alkuun suunnitellusti, mutta kun alus joutuu yhtäkkiä keskelle teknisten ongelmien vyyhtiä, joista miehistön on selviydyttävä miten parhaimmaksi näkee…

Curb Your Enthusiasm, kausi 10 – 20. tammikuuta alkaen
Larry Davidin luoma ja tähdittämä tilannekomediasarja, jonka päähahmo perustuu eräänlaiseen karikatyyriin Davidistä itsestään. Vuonna 2000 alkanut sarja on kerännyt vuosien saatossa lukuisia Emmy- ja Golden Globe -ehdokkuuksia, joista irtosi Golden Globe -voitto 2003. Tulevalla kaudella vierailevina tähtinä nähdään mm. Laverne Cox, Fred Armisen, Isla Fisher, Kaitlin Olson, Jane Krakowski ja Jon Hamm.

Tulevia kirjastoelokuvia:
2.1. The Lovely Bones (Oma taivas)
5.1. Meet the Parents (Perhe on painajainen)
5.1. Meet the Fockers (Painajainen perheessä)
5.1. Little Fockers (Pienin painajainen perheessä)
5.1. Tomorrow when the War Began (Huomenna taistelun alettua).

Toonix Kids:
3.1. Scooby-Doo! Blue Falconin naamio
5.1. Transformers
5.1. Transformers: Revenge of the Fallen (Transformers: Kaatuneiden kosto)
5.1. Transformers: Dark of the Moon (Transformers: Kuun pimeä puoli)
5.1. Transformers: Age of Extinction (Transformers – Tuhon aikakausi)
10.1. Scooby Doo ja yllätysvieraat, 1. kausi, jaksot 1-14
17.1. The Secret Life of Pets (Lemmikkien salainen elämä)
17.1. Lego Justice League vastaan Bizarro League
17.1. Mighty Mike, 1. kausi, jaksot 27-40
21.1. The Croods (Croodit)
24.1. Puolikisu, 2. kausi, jaksot 30-40
31.1. Gumball: Darwinin vuosikirja, 1. kausi, jaksot 1-6

Tiedot perustuvat HBO Nordicilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.