Hohdon kammottavien kaksosten mielestä Stephen Kingin tekemä tv-versio elokuvasta on roskaa – katso haastattelu

19.10.2017 17:11 | Muropaketin toimitus

Kubrickin Hohto-elokuvan kaksoset Lisa ja Leslie Burns kertovat uudessa haastattelussa, että he eivät pidä Stephen Kingin itsensä tekemää The Shining -tv-versiota kovin hyvänä.

Vaikkeivat Hohto-elokuvan kauhistuttavat kaksoset saa elokuvassa kovin mittavaa ruutuaikaa, kuuluvat he siitä huolimatta elokuvamaailman tunnetuimpien hahmojen joukkoon. Entiset lapsinäyttelijät Lisa ja Leslie Burns tullaan muistamaan ikuisesti Stanley Kubrickin vuoden 1980 elokuvasta, eikä asia tunnu heitä haittaavan.

Journalisti Jamie Stangroom on julkaissut uuden haastattelun, jossa kaksoset kertovat millaista Kubrickin ja Jack Nicholsonin kanssa työskentely tässä hienossa kauhuelokuvassa oikein oli. Burnsit jakavat myös mielipiteensä Stephen Kingin The Shining -tv-versiosta, jonka kirjailija teki vastalauseena Kubrickin elokuvalle.

Kingin mielestä Kubrickin teos oli niin huono, että hän osti itselleen takaisin kirjansa elokuvaoikeudet ja tuotti siitä tv-elokuvan. Kingin versiota ei yleisesti ottaen pidetä kovin kummoisena. Burnsien mielestä se onkin silkkaa roskaa, ja heidän mukaansa King ampui itseään jalkaan koko projektilla.