Huhu: Marvel Studios kehittelee elokuvaa Dark Avengersista

08.10.2018 13:24 | Muropaketin toimitus

Marvel Studiosin ”vaihe 4:n” elokuvista ei vielä paljoa tiedetä. Tiettävästi luvassa on ainakin Mustan lesken sooloelokuva, kosminen Eternals ja – Dark Avengers?

That Hashtag Show julkaisi viikonloppuna mielenkiintoisen huhun. Sen mukaan Marvel Studios on tilannut käsikirjoituksen Dark Avengersista kertovalle elokuvalle. Samassa yhteydessä sivusto on tosin jo ehtinyt huomauttamaan, ettei Marvel suinkaan toteuta kaikkia hahmottelemiaan projekteja. Vaikka käsikirjoitushuhu pitäisikin siis paikkansa, ei ole mitään taetta siitä, että Dark Avengers tosiasiassa toteutuisi.

Dark Avengers eli ”Synkät Kostajat” on Brian Michael Bendisin vuonna 2009 luoma ”supersankariryhmä”. Lainausmerkit sen takia, että Dark Avengers koostui Norman Osbarnin johtamasta rikollisjoukosta, joka kohotettiin sankareiksi Secret Invasion -tarinan skrulli-invaasion jälkimainingeissa.

Dark Avengersissa nähdään periaatteessa tuttuja sankareita, mutta maskien takana on ”väärät” henkilöt. Esimerkiksi Haukansilmä on todellisuudessa Napakymppi ja Wolverine ahmamutantin poika Daken – ja niin edelleen. Norman ”Vihreä menninkäinen” Osborn omaksui itselleen Iron Manin henkilöllisyyden.

Tällä hetkellä on vaikea kuvitella, miten Dark Avengers voisi istua Marvel Studiosin valkokangasuniversumiin, mutta tilanne voi olla hyvinkin erilainen ensi kevään Avengers 4:n jälkeen. Tai sitten Marvel yksinkertaisesti visioi tapahtumia todella pitkälle tulevaisuuteen. Kenties Dark Avengers on joskus aikanaan kesän 2028 odotetuin supersankarielokuva?