Jack Blackin mukaan Thor: Ragnarok kopioi School of Rock -leffaa

13.11.2017 17:12 | Muropaketin toimitus

Jack Black on kertonut, että hänen mielestä Thor: Ragnarok -elokuvaan on napattu School of Rock -leffan hienoin hetki.

Vauhdikas humoristi Jack Black esitti pääosaa vuoden 2003 musiikkikomediassa School of Rock, jonka eräässä kohtauksessa nähdään Black laulamassa Led Zeppelin Immigrant Songia. Sama kappale kuullaan myös Thor-leffan lopputaistelussa. Black ei tällaista plagiointia ota kevyesti, ja hän onkin kertonut sosiaalisessa mediassa pahoittaneensa mielensä asian tiimoilta.

”Muistatteko School of Rockista sen kohdan, kun laulan sitä tajuttoman siistiä Led Zeppelinin Immigrant Songia ja se on totaalisen tiukka kohta, tyyliin leffan mahtavin kohtaus”, kysyy Black Instagramissa.

”Tietooni on tullut, että joku on tavallaan varastanut leffastamme sen osan ja laittanut sen omaan elokuvaansa. Näin on, tarkoitan Thor: Ragnarokia, joka totaalisesti varasti tyylimme ja keikkasi jamimme. Ja nyt leffan tekijät lesoilevat aivan kuin he olisivat itse keksineet koko jutun. Semmoinen peli ei vetele, tyypit”, tilitti Black.

Black ei lopettanut tähän vaan jatkoi haastamalla Thorin jami-battleen.

”Olet täysin oikeassa, jäin kiinni! Varastimme Immigrant Songin sinulta, mutta arvaas mitä? Sinäkin varastit sen. Kuten Oscar Wilde sanoi, ”Vain mielikuvitukseton keksii. Todellinen taiteilija tunnetaan siitä mitä hän varastaa.” Joten olemme kummatkin syyllisiä samaan rikokseen”, vastasi Thoria Ragnarokissa näyttelevä Chris Hemsworth Blackille.

”Olisimme käyttäneet Tenacious D -bändisi biisiä Tribute, mutta kuten itsekin kerrot siinä biisissä, se ei ole maailman paras kappale, joten etsimme jotain muuta”, Hemsworth jatkoi.

Hemsworth lisäsi, ettei hänellä ole käsitystä mikä jami-battle oikein on, mutta vastasi haasteeseen sanomalla olevansa ehdottomasti mukana.

Muropaketin uusimmat