Uusimmat

“Jätti kokaiinia lapsen saataville, uhkaili vaimoaan ja työnsi aseen suuhunsa” – Marvel Studios -tähteä syytetään vakavista rikoksista huoltajuuskiistan keskellä

16.10.2019 12:30 Muropaketin toimitus

Marvel Studiosin supersankarielokuvissa Clint Bartonia alias Hawkeyeta esittänyt Jeremy Renner on vakavien syytösten alaisena.

Vuonna 2014 Jeremy Rennerin kanssa avioitunut ja pian myös eronnut Sonni Pacheco syyttää ex-miestään perheväkivallasta, lapsen hyväksikäytöstä ja huumeiden käytöstä, uutisoi viihdesivusto TMZ. Pachecon mukaan Renner käytti alkoholia ja kokaiinia perheen kodissa pariskunnan pienen tyttären läsnäollessa, ja jätti kerran huumausaineen myös sellaiselle paikalle, että lapsi olisi voinut yltää siihen.

Jeremy Renner myös uhkasi tappaa itsensä, Pacheco väittää. Viestiään hän vahvisti työntämällä aseen suuhunsa. Lopulta näyttelijä tyytyi kuitenkin ampumaan vain seinään oman päänsä sijaan.

Syytökset ovat nousseet julkisuuteen huoltajuuskiistaa koskevan oikeusjutun pöytäkirjoista.

Jeremy Renner on kiistänyt syytökset vahvasti ja sanonut ex-vaimonsa olevan epäonnistuneen parisuhteen jälkeen vain hänen rahojensa perässä. Jeremy Rennerin mukaan Sonni Pachecolla itsellään on huumeongelma. Renner myös toteaa, ettei hän missään nimessä vaarantaisi nyt kuusivuotiaan Ava-tyttärensä henkeä tai turvallisuutta millään tavoin.

Avengers-elokuvien lisäksi Jeremy Renner tunnetaan mm. The Hurt Lockerista, Medusan perinnöstä ja Hannu ja Kerttu: Noitajahdista.