UUSIMMAT

“Johnny Depp palaa vielä Pirates of the Caribbean -elokuviin, Disney ei jätä niitä rahoja väliin”

06.06.2022 06:52 Muropaketin toimitus

Johnny Deppin ja Amber Heardin välisen oikeudenkäynnin aikana tuli hyvin selväksi, ettei Johnny Depp ole enää uusia Pirates of the Caribbean -elokuvia tekemässä. Kaikki Hollywoodissa eivät kuitenkaan usko tilanteen pysyvän ennallaan loputtomiin.

”En tekisi uutta Pirates of the Caribbeania edes 300 miljoonasta dollarista”, Johnny Depp linjasi huhtikuussa. Pian sen jälkeen Depp kuitenkin myönsi, että häntä jäi harmittamaan, ettei Jack Sparrow’ta saateltu valkokankaalta asianmukaisesti.

Johnny Depp jätti Pirates of the Caribbean -elokuvat, mutta yksi asia jäi Jack Sparrow’ssa harmittamaan

Toukokuun puolivälissä Pirates of the Caribbean -tuottaja Jerry Bruckheimer antoi Johnny Deppin mahdollisesta paluusta Pirates of the Caribbean -elokuviin kommentin, joka herätti fanien toiveet:

”Se ei ole mahdollista ainakaan tällä hetkellä. Mutta kaikkea tulevaa ei tietenkään ole vielä päätetty”, Bruckheimer vihjasi.

Samassa yhteydessä tuottaja paljasti, että tekeillä on käsikirjoitus kahteen eri Pirates-elokuvaan.

Vieläkö Johnny Depp voisi palata Jack Sparrow’n rooliin? Näin Pirates of the Caribbean -tuottaja kommentoi asiaa

Nyt nimettömänä pysyvä entinen Disney-pomo on kertonut People-lehdelle uskovansa vakaasti, että Johnny Depp palaa vielä Jack Sparrow’n rooliin.

”Uskon oikeuden tuomion jälkeen täysin siihen, että Pirates of the Caribbean käynnistetään uudelleen ja Johnny on mukana kapteeni Jackina”, nimetön lähde linjasi. Samassa yhteydessä ex-johtaja totesi suoraan, että uudessa Pirates of the Caribbeanissa olisi niin paljon potentiaalia lipunmyynnin kannalta, ettei Disney jätä tilaisuutta väliin.

Disney ei ole aihetta kommentoinut.

Kun Muropaketin lukijoilta kysyttiin toukokuussa, vieläkö Deppin tähdittämä Pirates of the Caribbean -elokuva kiinnostaisi, ilmoitti valtaosa vastaajista myönteisen kantansa.

Vieläkö Johnny Deppin pitäisi palata Jack Sparrow’ksi? Lähes 10 000 suomalaista vastasi kyselyyn, ja asia tuli kyllä täysin selväksi

Kaikki tähän mennessä julkaistut Pirates of the Caribbean -elokuvat löytyvät Disney+:sta.