Uusimmat

Kaikki kolme Spider-Mania samaan elokuvaan? Sony-studio kommentoi villiä väitettä – ja heitti lisää bensaa liekkeihin

16.10.2020 08:56 Muropaketin toimitus

Viimeisen viikon aikana netissä on kiertänyt huhu, jonka mukaan Tom Hollandin esittämä Hämähäkkimies saa seuraavassa sooloseikkailussaan seuraa Tobey Maguiren ja Andrew Garfieldin seittisingoista.

Huhu ilmestyi linjoille pian sen jälkeen, kun Doctor Strangen (Benedict Cumberbatch) vahvistettiin olevan mukana ”Spider-Man 3:ssa”.

Internetissä kiertää jatkuvasti valtava määrä elokuva- ja etenkin supersankarielokuva-aiheisia huhuja, mutta jostain kumman syystä Spider-Man-elokuvia yhteistyössä Marvel Studiosin kanssa tekevä Sony Pictures on nähnyt aiheelliseksi kommentoida uusinta Spider-Man-huhua.

Entertainment Tonight kysyessä huhun todenperäisyydestä, kuului Sonyn vastaus: ”Noita roolitushuhuja ei ole vahvistettu”.

Tämä on vakuuttanut monen siitä, että jotain perää Hollandin, Maguiren ja Garfieldin kimppaseikkailuhuhussa on. Nähtäväksi jää.

Tobey Maguire esitti Hämähäkkimiestä Sam Raimin Spider-Man-trilogiassa vuosina 2002-2007. Vuonna 2012 Andrew Garfield peri roolin The Amazing Spider-Manissa, ja jatkoi roolissa vielä vuoden 2014 The Amazing Spider-Man 2:n ajan. Vuonna 2016 Tom Hollandin versio Hämiksestä esiteltiin Captain America: Civil Warissa.

Seuraavan Spider-Man-elokuvan juonesta ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta arvatenkin Spider-Man: Far From Homen (2019) loppukohtauksen shokkipaljastus on yksi kantavista teemoista. Doctor Strangen läsnäolo viitannee myös eri ulottuvuuksissa vierailuun.