Uusimmat

Kaksi Star Wars -elokuvaa on peruttu – mutta ei sitä, jota fanit ovat pelänneet eniten

08.03.2023 09:26 Muropaketin toimitus

Lucasfilm on pistänyt Star Wars -suunnitelmansa uuteen uskoon.

Variety-lehden mukaan Lucasfilm ja Disney ovat hyllyttäneet kaksi Star Wars -aiheista elokuvaa. Marvel Studiosin pomo Kevin Feigen tuottama nimetön Star Wars -elokuva ei toteudukaan, ja sama kova kohtalo on langennut myös ohjaaja Patty Jenkinsin Rogue Squadronille, jonka ongelmista on uutisoitu jo aikaisemmin.

Onko seuraava Star Wars -elokuva peruttu? Katosi vähin äänin Lucasfilmin julkaisukalenterista

Varietyn lähteiden mukaan Taika Waititin Star Wars -elokuvan kehitys jatkuu kuitenkin edelleen. Ja mikäli leffa toteutuu, esiintyy Waititi tiettävästi myös kameran toisella puolella esittämässä yhtä päähahmoista. Aikaisemmin Waititi on näytellyt mm. elokuvissa What We Do in the Shadows, Free Guy ja Jojo Rabbit (kuvassa).

Taika Waititi keräsi reippaasti kehuja Thor: Ragnarokista (2017), mutta viime vuonna ohjaajan tähti alkoi himmetä, kun Thor: Love and Thunder osoittautui sekasotkuksi, jossa Waititi tuntui päässeen mellastamaan vapaasti vaihtelevalla menestyksellä. Nyt Star Wars -fanit ovatkin huolissaan siitä, että Waititi lyö koko homman lekkeriksi myös Star Warsin merkeissä.

Arvostelu | Thor: Love and Thunder on hyvää perus-Marvelia, mutta Taika Waititin huumori on alkanut löystyä

Toinen yhä esituotannossa oleva Star Wars -elokuva on Ms. Marvelista tutun Sharmeen Obaid-Chinoyn leffa, jonka käsikirjoitus on Damon Lindelofin ja Justin Britt-Gibsonin to do -listalla.