Uusimmat

Alan Mooren sarjakuvasta tehtiin sysipaska kalkkuna vuonna 2003 – Nyt tekeillä on uusi The League of Extraordinary Gentlemen -elokuva

18.05.2022 08:46 Muropaketin toimitus

Alan Mooren ja Kevin O’Neillin erinomainen The League of Extraordinary Gentlemen eli Kerrassaan merkillisten herrasmiesten liiga kääntyi elokuvaksi vuonna 2003. Kuten useimpien Alan Moore -filmatisointien kohdalla on käynyt, elokuva oli kerrassaan merkillisen huono.

Nyt Hollywoodissa aiotaan yrittää uudelleen.

The Hollywood Reporterin mukaan Twentieth Century Studios on tekemässä Hulu-palveluun uutta elokuva The League of Extraorinary Gentlemenistä. Ohjaajasta ei vielä ole tietoa, mutta käsikirjoituksesta tulee vastaamaan Revolutionary Roadista ja Red Sparrow’sta tuttu Justin Haythe.

Mukana tekijätiimissä on myös vuoden 2003 leffastakin tuttu Don Murphy, joka toimii tällä kertaa tuottajana yhdessä Susan Montfordin ja Erwin Stoffin kanssa.

Ja kuten olettaa saattaa, ei Alan Moorella tule olemaan yhtään mitään tekemistä tämänkään version kanssa. Sarjakuvalegenda pesi kätensä sarjakuvistaan ammentavista elokuvista jo 2000-luvun alussa, eikä halunnut enää edes nimeään mukaan Zack Snyderin Watchmeniin (2009).

Stephen Norringtonin vuoden 2003 elokuvan voi katsoa Disney+:sta.

Lista The League of Extraordinary Gentlemen -sarjakuvista:

  • The League of Extraordinary Gentlemen, Volume I
  • The League of Extraordinary Gentlemen, Volume II
  • The League of Extraordinary Gentlemen: Black Dossier
  • The League of Extraordinary Gentlemen, Volume III: Century
  • The League of Extraordinary Gentlemen: Nemo Trilogy