Uusimmat

Regina Kingiä ei kiinnosta HBO Nordicin Watchmen-supersankarisarjan kakkoskausi, jos Damon Lindelof ei ole mukana

26.06.2020 18:00 Muropaketin toimitus

HBO Nordicilla nähdylle Watchmen-sarjalle ei oikeastaan tarvitsisi tehdä jatkoa.

Näyttelijä Regina Kingiltä on kyselty viimeisen puolen vuoden aikana ties kuinka monta kertaa mahdollisesta HBO:n Watchmen-sarjan kakkoskaudesta.

Nyt asiaa tiedustelee hänen kollegansa Reese Witherspoon. Kaksikko osallistui Varietyn Actors on Actors -haastissarjaan, joka löytyy kokonaisuudessaan alempaa. King kertoo, että hän aikoo toimia samoin kuin Watchmenin pääpäsmäri Damon Lindelof, joka on kertonut, ettei aio osallistua mahdollisen kakkoskauden tekemiseen.

– HBO olisi taatusti valmis tekemään jatkoa vaikka saman tien. Mutta jos Damon ei halua olla mukana sen tekemisessä, niin en halua minäkään, King sanoo.

Alan Mooren ja Dave Gibbonsin klassikkosarjakuvaan pohjautunut Watchmen oli yksi viime vuoden upeimpia sarjoja, josta todettiin Muropaketin ylistävässä arviossa muun muassa seuraavaa:

”Lindelofin luomus on täysin oma teoksensa, josta saa luonnollisesti paljon enemmän irti jos sarjakuva on tuttu. Tv-sarjaksi se on parhaimmillaan nerokas, henkeäsalpaavan hieno teos, joka muuttuu syvällisemmäksi ja paremmaksi jakso jaksolta. Kaikki mitä alkuperäisteoksessa tapahtui on tapahtunut myös sarjassa, joka sijoittuu nykyhetkeen 35 vuotta alkuperäistarinan jälkeen. Tapahtumapaikkana on meidän maailmastamme reippaasti eroava rinnakkaisulottuvuus, jonka ongelmat ovat silti valitettavasti meidänkin ongelmiamme.”

Arvostelu: Watchmen on huippusarja, jota pitää katsoa useampi jakso putkeen – HBO Nordicin supersankariuutuus on vuoden positiivisimpia yllätyksiä